ela24 -> RE: Aprilčice 2010 - 3.del (18.3.2010 17:46:31)
|
Ojla! Spet sm bila na terenu v Mb. Zdaj še je toliko nekih opravkov.. Tako, da meni še ni za it v Rim[sm=smiley36.gif] Sm pa danes takega nekega čudnega počutja, trebuh kar otrdeva (sicer ne nonstop), v križu imam take čudne bolečine (tudi še znosne), da se že sprašujem kaj to pomeni[sm=zmeden.gif] Pol pa se tolažim s tem, da glede na to kako dolgo in kako močne popadke imate ene, da tudi jaz verjetno ne bom rabila že kar danes letet. Z nečim se pač moram tolažit[sm=jezicek.gif] Danes še bom upam naštimala oblačila za [sm=duda.gif] iz porodnišnice. In pa sobico dobim[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Končno[sm=smiley36.gif] Ko bom to poštimala, bom takoj bolj mirna. wannabemommy, bom zelo vesela, če boš mi lahko zrihtala te zadevice iz Avstrije. Jaz ne upam več v tujino[sm=smiley36.gif] Sm razmišljala, da bi še morala na morje, malo apartma popucat, pa ni variante, da bomo še kje imeli malega hrvata[sm=jezicek.gif] Pa bog ne daj da imam kaj proti njim. Ampak ne predstavljam si[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Če boš lahko tudi to za kolike (kar to ki imaš ti - to je tvoja stroka, tak da se ziher spoznaš[sm=smiley36.gif]), tudi tisto za laktacijo (to v mb porodnišnici ne verjamem da imajo), pa tudi tisto za glivice na jezičku. Se lahko slišiva preko zs. Pa ti lahko nakažem evrčke na račun, pa mi pol to zrihtaš[sm=smiley1.gif] Super si, res hvala. Pa še moja nemščina je tako,tako, da bog ve, kaj bi jaz nabavila, če bi šla sama[sm=jezicek.gif] Saj za tolmačenje navodil, še bom tudi ziher rabila kaka navodila[sm=jezicek.gif] Dudo sm jaz vzela eno od nuka, pa dve od aventa. Bomo videli. V bolnico bom vzela nukovo. Druge prčkarije pa imam od aventa. Čeprav so mi tudi od Mam zelo všeč izdelki. Ni pa mi všeš postopek čiščenja njihove stekleničke[sm=smiley1.gif] Amelie, javi kako je bilo na pregledu! Sm pa včeraj na ctg ugotovila, da je moj trebušček v bistvu prav majhen proti nekaterim[sm=zmeden.gif] Verjetno so ene tudi že čez rok. Ampak si ne predstavljam, da bi mi v treh tednih še tako zelo zrastel[sm=zmeden.gif] Upam, da naše dete vredu raste.
|
|
|
|