flora1983 -> RE: Aprilčice 2010 - 3.del (16.3.2010 14:58:34)
|
Tudi mi smo prišlo s pregleda, kjer je malo manjkalo, da bi bil samoplačniški, saj me še preko CSD niso zavarovali. Men je namreč na dan nastopa porodniške stekla pogodba pri delodajalcu, ki me je tudi takoj odjavil in centru pa si še niso vzeli časa, da bi me prijavli, so pa danes lahko to zrihtali v celih 15 minutah, ko sem jim povedala, da če ne bojo bom zahtevala povrnitev stroškov (okoli 100 evrov). In zavarovanje je bilo potem urejeno. Sem bla pa jezna ko ris na njih, ker je bilo namreč z vlogo vse OK, na njej pa tudi napisano, da me morjo prijavit, pa so to kao pozabli nardit. Pa Hb da še nisem nič rabla v bolnico kaj it, ker bi me menda glih kap, da bi ugotovila tam, da nisem sploh zavarovana. V glavnem pritisk so mi dvignali na 200. Sem pa mela pri gin. srečo, da je bla sestra tolk vredu, da mi bo pregled vnesla v rač. šele naslednjič, ker sem do sedaj imela vedno vse urejeno. Aja pa odločbe glede porodniške in pomoči ob rojstvu otroka tudi še nisem dobla, so pa zdaj obljubili, da bo v tem tednu prišla. JAz sem namreč porodniško že nastopila 7.3., danes pa je že 16.3. Na CTG-ju so še vedno vidni popadki, tokrat ne samo več tisti lažni ampak tudi ta pravi, vendar še niso tako močni, da bi blo treba it v P. za seznam pa: NP + CTG 23.3.2010, +7kg skupno.
|
|
|
|