Porodnišnica Brežice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Porodnišnica Brežice (8.7.2005 1:51:27)

Hojla!
Po dolgem času sem spet malo aktivna na tem forumu. Spet smo noseči, tokrat bo očitno vse ok, rok imamo pa 16.1.06.
Malo že brskam za podatki o porodnišnicah, čeprav sva se z možem že odločila, da bom rodila v Brežicah, čeprav živiva v okolici Ljubljane.
In malo prej sem na mama.si zasledila podatke o porodnišnicah, kjer za porodnišnico Brežice piše, da imajo na voljo čisto vse možnosti poroda, vključno s porodom v vodi, kar me preseneča, ker se je s porodom v vodi doslej povezovalo samo Postojno.
Res pa so podatki iz leta 1999, samo se mi zdi čudno, da bi z boljšega nazadovali na slabše, če slučajno te možnosti ni več. Ne vem, klicala tja še nisem.
Ali katera tu mogoče ve kaj več o tem, katera, ki je ali še bo rodila v Brežicah in se je že pozanimala? Res me zanima, ker če je tako, bom najbrž kar v vodi rodila, drugače pa razmišljam o porodu kleče oz. čepe.

valči -> Porodnišnica Brežice (8.7.2005 17:18:03)

Iz prve roke ti povem,da imam s to porodnišnico izredno dobre izkušnje,sem dvakrat rodila,in obakrat izredno zadovoljna z osebjem in z bivanjem,ta oddelek ima res dušo;vsi so prijazni;kar takrat najbolj potrebuješ:

Ti toplo priporočam,glede poroda v vodi-NE SIGURNO,edino pod tušem(se hecam):)-,o porodu kleče ali čepe pa nobenkrat nisem pomislila,samo da sem se po postelji zvijala in dihala;za ostalo ne bi imela moči:ups:Pokliči;pa boš zvedela!

SREČNO;)

Anonimen -> Porodnišnica Brežice (10.7.2005 11:43:05)

Hvala za odgovora. Me veseli, da slišim pozitivne izkušnje. Itak se bova enkrat, ko bova šla z možem spet dol na obisk k staršem, verjetno kar oglasila tam.
No ja, glede poroda v vodi pa nič hudega. Itak se še nisem čisto odločila, kako res hočem roditi, vem edino, da nočem leže. Zaenkrat še zbiram vse možne nasvete in informacije.9nebesa

Stran: [1]