Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:11:18
|
|
|
|
baguSka
|
Drugac je pa tukile razlaga: TNZ, kratica za »trebuh, noge, zadnjica« je srednje intenzivna vadba, namenjena oblikovanju v imenu omenjenih delov telesa, hujšanju in izboljšanju telesne drže. Ampak kot sem ze rekla, lahko T spusti.. Jaz mam npr doma un steper, ki ga imajo na aerobiki + kilske utezi... pa je tud super zadeva. Tole: http://beta.finance-on.net/pics/cache_03/03.1207289974.jpg
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:12:59
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam takeha
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:15:37
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst mam takeha Sej ta je naceloma fajn, sam full vec moras vlozit v to se mi zdi...
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
aham....ampak prej speh kopni
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:17:14
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute aham....ampak prej speh kopni aja ne, jst sm misnla s tem, glih kontra... da vec porabis in kasnej zgubis!
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:21:39
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucrecia IZVIRNO SPOROČILO: Gina NIkdar nisem razumela, zakaj se časti po cajtngah in tv-ju samo moške (v bistvu deške) postave na ženskah? Pa zakaj to častijo v praksi samo ženske? Zakaj si za to prizadevajo, pa zakaj se sekirajo, če zgledajo kot ženske? Ne, res mi ni jasno. Poleg tega da so kt obešalnik, se še grdo držijo, da ne govorim, kako obupno so namazane. Kt da bi se kdo delu norca iz ženske postave in ženskosti. ej, to pa res. mam skoz filing da so eni transvestitski geji udejanili neko svojo predstavo v glavi na teh bejbah v realnosti.. sej mogoče mam prav, večina kreatorjev je gejev, mogoče poznajo transvestite in na kavici pade kaka brihtna "ideja" drugače pa, TT jaz ma isti problem - samo tja se mi nabira
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:24:53
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka drugače pa, TT jaz ma isti problem - samo tja se mi nabira no, sej pol nas je ze neki... sam da men se v T. ampak bo ze... jaz se mam rada taksno kot sem, nic pa nebi mela proti, ce bi vsaj v trebuh mela kaksno kilo manj... vsaj hlace bi lazi zapela!
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:27:26
|
|
|
|
puncica
|
1. spremeni prehrano (brez tega ne bo nič) 2. delaj cardio vaje (tek, rolanje, nordijska hoja,...) 3. delaj vaje za noge in rit (izpadni korak, počepi,.... jih je polno na netu) pa ne rabiš nobenih pripomočkov in nobenih financ, le čas in vztrajnost. S tem, da te opozorim, da se porablja maščoba po celem telesu enakomerno, tako da samo v rit in noge ne moreš shujšat, če hujšaš, shujšaš tudi v druge dele telesa, kater del si pa izbere telo najprej je pa odvisno od genskega zapisa (pomoje) ampak ponavadi so to bedra, rit, trebuh in joške (ni nujno v tem vrstnem redu, zato drži pesti da so noge in rit na prvem mestu)
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:29:16
|
|
|
|
baguSka
|
Sam puncica, pr men ce verjames al pa ne verjames: hrana ne vzame riti in stegen! Samo vaje!! Sem si pa tud jaz nabavla nordijske palce pred kratkim... samo cakam ne lepse vreme.
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:31:39
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst mam takeha brez veze. jaz sem tega uničila v enem mesecu. nepopravljivo. samo jaz če se in ko se zraven spravim, sem živaaaaaalllll jaz potem rabim kaj bolj profesionalnega sicer pa jaz dva tedna ne jem preobilno, pa nimam več riti in ne beder....samo vampič mi ostane....še ko sem mela 47 kil nisem bila ploska....
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2010 8:57:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:59:46
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Sam puncica, pr men ce verjames al pa ne verjames: hrana ne vzame riti in stegen! Samo vaje!! Sem si pa tud jaz nabavla nordijske palce pred kratkim... samo cakam ne lepse vreme. a si prebrala še naprej od točke 1. al si tle nehala? Tle je paket trio, ne solo
< Sporočilo je popravil puncica -- 11.3.2010 9:01:17 >
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 9:16:39
|
|
|
|
TomTaylor
|
hey, tnx all of ya! Take, konkretne, nasvete sem hotla, ne pa psihično analizo Jz se mam že rada, tut mojo ritasto rit, sam unga špeha in celulita pa ne maram, pa če je še tolk moj. Mora stran pa pika, pol bo tut rit zasijala v svoji popolni veličini.
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 9:45:55
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Sam puncica, pr men ce verjames al pa ne verjames: hrana ne vzame riti in stegen! Samo vaje!! Sem si pa tud jaz nabavla nordijske palce pred kratkim... samo cakam ne lepse vreme. Manj žri varianta tudi vzame rit in stegna.....vaje pa rit in stegna učvrstijo in verjetno tudi pripomorejo, da manj žri varianta hitreje deluje, ker več pokuriš še tistega malo kar si dal v usta.....
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 18:15:09
|
|
|
|
mateyka
|
liliana, ne boš verjela, lahko jem kot vrabec in bom mela tam špehec.. prav stradat bi morala, da bi kej zaleglo.. pa itak se dost muvam, mam stamino, ful gibčna, roke mam mišičaste - bolj kot moj mož atm pojma nimam kaj se tam pr riti in stegnih dogaja.. mata zgleda "a mind of its own"
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?