Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako ste rodile tretjič .. 7.7.2005 22:22:35
|
|
|
|
Gina
|
Jaz te ne morem potolažit. Tretjič ni bilo nič lažje kot prvič in drugič. Mogoče še malo težje. Sem pa mislila, da bo tretjič lažje in nisem vzela EA. Matr sem bila trapasta.:zmeden: Vzemi EA, imej se rada. Saj lahko da bo enostavno in hitro, lahko pa ne bo. Ampak zakaj bi reskirala!
|
|
|
|
Kako ste rodile tretjič .. 7.7.2005 22:47:08
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
MI JE REKLA BABICA,KO SEM BLA V PORODNI,DA NIC SKRBET,DA TELO VE ZAKAJ SE GRE IN RES JE BLO HITRO MIM.JE PA REKLA DA JE 4 POROD = PRVEMU(PA SPET OD ZACETKA:)-) NEC SKRBET,DRZIMO:miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Kako ste rodile tretjič .. 7.7.2005 23:34:48
|
|
|
|
beba76
|
Pri meni je bilo v tretje lažje. Glede na to, da se je prvi porod končal s CR, drugi z vakuumom, je tokrat bilo "prav fajn" - tudi brez šivov . Sem hotla EA, pa mi je niso dali in zdaj mi ni žal; seveda samo zato, ker se je vse dokaj hitro končalo 2h 20min. V porodni sobi pa sem itak klicala boga in vse svetnike, da bi prišel anestezist in me rešil muk (pol pa le ni blo tak fajn :zmeden2:). Torej če maš možnost za EA, se kar odloči. Nobena ni omenila, kako je bilo s poporodnimi krči (krčenje maternice). Mene je tako zvijalo, da sem jim že mislila rečt, naj me peljejo nazaj v porodno, ker mam spet popadke.. :)-:)-:)-:)-:)- Res - katastrofa v primerjavi s prvima porodoma!:((
|
|
|
|
Kako ste rodile tretjič .. 7.7.2005 23:41:17
|
|
|
|
Gina
|
Še ta odgovor, potem grem pa spat. Mene je drugič po porodu bolj zvijalo kot tretjič. Res, sploh ni bilo grozno. Po 6. tednih je pa rekla G, da je šla maternica tako lepo nazaj, ko da ne bi ravno rodila. Saj ti dajo kapljice za krčenje maternice, tako da je zihr vse ok.:)
|
|
|
|
Kako ste rodile tretjič .. 7.7.2005 23:42:40
|
|
|
|
beba76
|
Gina, pol pa kar po četrtega, če je šlo vse tako lepo...:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kako ste rodile tretjič .. 8.7.2005 10:01:46
|
|
|
|
Gina
|
Ja, moj bi, jaz pa sem zaključila.9nebesa
|
|
|
|
Kako ste rodile tretjič .. 8.7.2005 10:17:29
|
|
|
|
beba76
|
Gina, saj midve sva pa v isti "kaši". Jaz mam namreč tudi dva iz prvega zakona, enega zdaj, pa moj bi menda tudi še bil za kakšnega. Jaz pa...:zmeden2::zmeden2: saj veš, kako je
|
|
|
|
Kako ste rodile tretjič .. 8.7.2005 21:29:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Zame je bilo tretjič najlažje in najlepše, pa čeprav je svinjsko bolelo, pa tudi šivana sem bila, ampak je bilo fertik po dobrih dveh urah v porodni, pa najčudovitejšo babico sem imela. Pa tako srečna sem bila, ko sem začutila, da bo šlo po naravni poti,( ker so mi pol nosečnosti grozili s CR zaradi velike glavice) in to mi je dalo neverjetno moč in energijo. Prvič sem imela po 14 urah v porodni carski rez. Drugič sem rodila po 8 urah v porodni, pa vmes skoraj izgubila zavest-tako da je grozil vakum, ampak se mi je na srečo ena sicer zelo-nagravžno-zoprna babica vrgla na trebuh in je potem vseeno šlo, le raztrgala sem se zelo hudo. Če bo četrtič še lažje...oh, ko bi vsaj bilo še četrtič, pa kakor koli bo... Pozdravčke, Nojči:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?