|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   manj plodovnice
10.3.2010 15:15:23   
Anonimen
Danes sem bila na gin. pregledu, sem v 21 tednu, vse vredu. Ginekologinja mi je omenila samo
da je manj plodovnice, vendar je v mejah normale. Mene pa je s tem že prestrašla. Ali ima katera
izkušnje s tem. Plodove gibe zelo dobro čutim.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: manj plodovnice
10.3.2010 17:42:32   
Taddy78
Če bi bilo alarmantno bi že kaj več rekla, meni so namreč zaradi premalo plodovnice morali porod sprožit-no, sem pa bila že 4 dni preko roka, kar je pa velika razlika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: manj plodovnice
10.3.2010 20:24:35   
Zvezdici
To je tudi meni rekla, se mi zdi da v 35. tednu, pa je omenila samo, da naj počivam. Je tudi mene dodobra prestrašila.
Na naslednjem pregledu.. je bilo že vse ok. Še pušenjaka sem spraševala, pa je rekel, da me je čisto brez veze prestrašila glede na to, da je plodovnice primerno (kot je napisala v materinsko).
Tako, da predvidevam, da se tudi ti nimaš kaj sekirati. Če bi res bilo kriitično, te ne  bi kar tako spustila.
user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?