štrumfek -> RE: vabilo za abrahama (10.3.2010 13:50:15)
|
Je že čas, da vam rečem na glas. Brez ovinkov in jasno, ker tole ni špas! Resnici na ljubo, prišel je - kot plaz - ABRAHAM zdaj tudi k MENI v vas. H komu? Saj veste...Tist "kerlc sem jaz. A ker praznovati ne morem brez vas, mi druščina vaša na ta dan bo v čast. Zatorej vabim vas v....... ob.. uri da se v gostišču... dobimo in se skupaj poveselimo. ____________________________ Hitro se vrti kolo, ki leta za seboj pusti. Da namažejo se vse osi in doda se mu moči. Abraham za slavje poskrbi. Srečujem se z njim tudi jaz, zato iskreno vabim Vas, da skupaj se dobimo in poveselimo v....... ob..... ___________________________________ Ko brez miru okrog divjam, prijatli prašajo me KAM? kraj, gostilna, datum, ura.... Samo to znam, samo to vem, da brez Vas pred Abrahama res ne smem Dragi prijatleji, druženje z Vami bo polepšalo moje praznovamje Čakam Vas ime priimek __________________________________________ LETO DNI JE NAOKOLI ROJSTNI DAN JAZ SPET SLAVIM, LETOS JE PRAV POSEBNO, SAJ ABRAHAMA NA OBISK DOBIM. KER VEM, DA KOLEDAR NE LAŽE IN MI PETO DESETLETJE KAŽE. DA OB SREČANJU NE BOVA SAMA, SE BO ORGANIZIRALA ZABAV, KI BO V SOBOTO, 15. OKTOBRA, OB 13. URI
|
|
|
|