Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Menjava posteljnine 10.3.2010 15:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo....sem jaknik1 in sem tudi odvisnica od menjavanja posteljnine. Likalnik pa mi zaenkrat še ni povzročil odvisnosti.
|
|
|
|
RE: Menjava posteljnine 10.3.2010 18:54:32
|
|
|
|
luan
|
Posteljnino na naših posteljah menjam enkrat na teden, na postelji od kužkov pa dvakrat na teden, sta večja packa .Likam pa ne. Razen od našega najmlajšega(beri star tri mesece) po potrebi.Tudi dvakrat na dan.
< Sporočilo je popravil luan -- 10.3.2010 18:55:38 >
|
|
|
|
RE: Menjava posteljnine 10.3.2010 18:56:01
|
|
|
|
Felicita
|
na 3-4 tedne, likam ne. res pa da vedno spim v pižami, če bi gola bi bolj pogosto menjala.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Menjava posteljnine 10.3.2010 20:32:55
|
|
|
|
valči
|
Perem na 14 dni,do treh tednov,likam najine ne,otroško pa.Ker otroci nimajo mečkank,midva pa.
|
|
RE: Menjava posteljnine 10.3.2010 22:28:14
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: liliana A nismo o tem že prejšnji teden..... in predprejšnji tudi , pa sesale smo, razkuževale , čistile napo.... Mislim, da je več tem o čiščenju na rr kot poz v kamasutri.
|
|
|
|
RE: Menjava posteljnine 10.3.2010 22:30:56
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz menjam na 14 dni, likam pa redko (mogoče 2x/3x na leto, če se mi že ravno da).
|
|
|
|
RE: Menjava posteljnine 11.3.2010 8:49:34
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: liliana A nismo o tem že prejšnji teden..... in predprejšnji tudi , pa sesale smo, razkuževale , čistile napo.... Mislim, da je več tem o čiščenju na rr kot poz v kamasutri. se strinjam, neki čudno se dogaja to na RR se mi zdi, a se bliža konc sveta Hja, vse bolj kočljive in dvoumne teme se brišejo ali močno cenzurirajo ali so na čiščenju , z gospodinjskimi pa spadamo lepo v še sprejemljiv koncept... aaaa točno, to bo to, po domače povedano dooooooolgčaaaaaaaaas
|
|
RE: Menjava posteljnine 11.3.2010 8:49:59
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 Živjo....sem jaknik1 in sem tudi odvisnica od menjavanja posteljnine. Likalnik pa mi zaenkrat še ni povzročil odvisnosti. kaj to pomeni - menjavanje vsak dan?
|
|
RE: Menjava posteljnine 11.3.2010 10:02:44
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica kaj to pomeni - menjavanje vsak dan? Jaz po vsakem seksu..... na srečo pa midva ne počneva tega več pogosto (leta pa to), tako da pri nas menjamo približno 1 x na mesec......
|
|
|
|
RE: Menjava posteljnine 11.3.2010 19:37:37
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: puncica kaj to pomeni - menjavanje vsak dan? Jaz po vsakem seksu..... na srečo pa midva ne počneva tega več pogosto (leta pa to), tako da pri nas menjamo približno 1 x na mesec...... 1Xna mesec seksate? kako to?
|
|
RE: Menjava posteljnine 11.3.2010 21:56:46
|
|
|
|
eternety
|
Menjam 1x tedensko. Likam nikoli.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?