spolnost po porodu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

aljaž-blaž -> spolnost po porodu (7.7.2005 21:21:11)

kdaj ste imele prvič po porodu intimne užitke lep pozdrav

heligo -> spolnost po porodu (7.7.2005 21:51:46)

Ko ti izgine čišča.Po enem mescu.
Lp,He

srki -> spolnost po porodu (8.7.2005 7:22:58)

Midva sva kak mesec po porodu, hvala bogu me ni nič bolelo, tako da je bilo lepooo...:sloncek:

Anonimen -> spolnost po porodu (8.7.2005 21:32:48)

Na zadnje po slabih 3 tednih, ker čišče skoraj ni več bilo, šivi pa so se tudi zelo hitro zacelili.
Vendar pa je dobro, da se takrat uporabi kakšen gel za vlaženje nožnice, na primer K-Y gel, ki mi ga je priporočil tudi fr. Pušenjak, ker se takrat nožnica še ne vlaži tako dobro sama od sebe.
Pa jasno da s kondomom.
Pozdravčke, Nojči:sloncek:

bobek05 -> spolnost po porodu (11.7.2005 16:55:42)

Meni pa je bilo rečeno, da se spolnost sploh ne priporoča do prvega G pregleda (se pravi vsaj 6 tednov po porodu) :zmeden: ..

k1 -> spolnost po porodu (11.7.2005 21:12:59)

boš sama videla, kdaj boš pripravljena... kak 5-6 teden?? zna še boleti - saj čas hitro leti, pa stvari se "doli" tudi kar porihtajo...

lp :sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> spolnost po porodu (12.7.2005 15:32:34)

Bobek, jaz sem se zato s tem vprašanjem obrnila na strokovnjaka. Rečeno mi je bilo, da če je želja obeh zelo močna, če bolečin ni, potem je takrat pravi čas. Svetovali so mi edino, da uporabiva kondom-ne toliko zaradi zanositve-bolj da ne bi prišlo do kake infekcije in da se uporabi vlažilen gel.
Pri pvem otroku sva začela po dveh tednih, ker sem itak imela CR in čišče tudi ne več.
Po drugem sva začela po 4 tednih, ker sem bila kar močno šivana. Malo bolj je bilo občutljivo vse skupaj, ampak je bila želja tako močna in potem tudi sreča, ker sva se lahko končno ljubila, tako velika, da je odtehtalo vse skupaj.
Po tretjem sva začela po slabih treh tednih. Šivi so bili že lepo zaceljeni. Bolečine ni bilo niti najmanjše.
Je pa res, da je veliko v glavi. Če se bojiš, da bo bolelo, če nisi sproščen, če se spustiš v seks zato, ker si pač partner želi, potem bo zagotovo neprijetno in boleče.
Pozdravčke, Nojči

Anonimen -> spolnost po porodu (15.7.2005 8:15:35)

A vse pa ste čakale, da čišča mine? Kaj pa če še čisto malo curlja? Meni je že tečno to čakanje...

BarbaraO -> spolnost po porodu (18.7.2005 13:08:09)

Pišuka, ste pa pohotne, ni kaj! Meni prva dva meseca niti pod razno ni pasalo!

Stran: [1]