|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 21:31:43   
Maxica
Ja, teh pa tut jaz ne razumem.:grrr: Mene bi še cel mesec ponoči mora tlačila ob takih prizorih. Ne vem, kva imajo užitek gledat to.:zmeden:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 21:33:53   
SANDY
lady in blue..;)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 21:36:32   
SANDY
Jest sem ta prisiljen firbec, ki mora vse skup pol mert slikat, označt in kar je najhuje pisat..dela čez glavo!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 21:42:17   
viv_
Sandy - ko bom imela naslednjič težave z možmi postave, te bom kontaktirala... čeprou na gorenjskem koncu že mam veze... sam od viška ne boli glava :)-

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 21:42:47   
kr1a
sandY a sta bla iz Hrušce?

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 21:46:03   
SANDY
Viv ti kr, bo spet korupcija ;)

Iz dolenske sta..

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 21:46:39   
cmokec
Če sem prejšnjič omenila, da nisem oseba za delo v bolnišnici, zdej povem, da nimam tolk jajc, da bi bla policaj. Ne za pijance rihtat, pa ne za take nesreče. Lahko bi edin namesto semaforja delala. Sem preveč čustven človek, da nav kera mislila, da sem tolk lena. Tko da Sandy, tebi in tvojim sodelovcem, VSAKA ČAST. Pa zato ne bo nobenga vica manj, a kar je res, je res.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
7.7.2005 21:47:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
7.7.2005 21:48:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 21:52:31   
Anonimen
Ja, za drugo ni bla...za policaja pa :)-

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 21:52:33   
SANDY
Deni, bosanc bi reku :tako mi je grah pao!
Ne vem, čist slučajn je blo vse skup. Pa sem vesela da je tko pršlo ;)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 22:02:38   
india
Grozljiva situacija in dogodek :((:((:((:((

Sandy, ko je ravno debata o tem, povej mi prosim, a lahko po takih dogodkih izklopiš, ali te tudi doma to "preganja" in med prostim časom preverjaš, kako je z osebami v bolnici in podobno?:miska:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 22:04:48   
Pia73
Grozno,... :((:(:((:(:((

Jaz sem si tudi želela biti lady in blue,... pa mi sedaj ni žal, da nisem,...

Res dobri ste!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 22:06:50   
SANDY
nobene preganjavice nimam, hvala bogu. K slečem uniformo se ne obremenjujem z delom. Sej se doma pogovarjam tudi o tem, samo čist tko..
Je pa zanimivo srečevati sto različnih ljudi v različnih situacijah, gledano iz psihološkega vidika in morm priznat da je veliko bolši občutek ko nekomu pomagaš in se ti zahvali, kot štrafat ljudi..ampak jebi ga :zmeden:
Sploh dons je bil super dan k sem zaradi enega majmuna podalšala šiht 6 ur..in nameto ob 14 šla domov ob 20. Dobro da ni veliko takih dni 8)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 22:08:54   
india
Čaki,kako podaljšala šiht za 6 ur??? A nimate neke norme, da ne smete bit več kot toliko na cesti, med ljudmi, oz. da niste preobremenjeni? Vem, da sem bila enkrat priča eni nesreči,pa je policaj rekel, da moramo počakat na druge policaje,ker pride smena, da bodo oni lahko šli domov:zmeden:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 22:16:51   
SANDY
ja je to res, sam jest delam po 7 ur in mi nekak ni blema podalšat. Če bi po 12 urah mogla, bi bilo hujš. Sam nimaš kej če so nujni primeri podelaš. Če bi se pa to nekje pred smeno naredl, pa počakaš da te zamenajo. Ampak če je treba kerga oddpelat v bolnco se ne čaka..;)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 22:25:13   
Anonimen
Joj sandy, jest tolk občudujem ženske, ki se za tak poklic odločijo. Mamo dva policaja moškega spola pr bajti, pa je že to kar kruto poslušat (saj ne da razpredajo na dolgo in šroko, ampak včasih pa kaj povejo). Je res treba znat izklopit.

Kapo dol. Lohk tud policijsko je nekje doma, jo morm tamalmu še nest dam.

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 23:04:27   
piščanc
sandy pol pa sigurno poznaš mojga :love: , ki se ga na 113 dobi

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 23:20:14   
PETRA-26
Ja, jest mam tut moža polcaja, ma trenutno nočni šiht.Drugač pa, res svaka čast ljudem k se odločjo za ta poklic....včasih mi dragi:love:takšne in drugačne zgodbice pravi in pri nekaterih bi se človek najraje smejal, pri nekaterih pa zjokal....ja, takšno je življenje, hvala bogu da med nami obstajajo tudi taki osebki, ki zmorejo tako delo....no, jest bi zarad takšnega dela lansko leto skoraj postala vdova, kar si spolh ne predstavljam!!!!!:((:((

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   GROZA!!!!!!!
7.7.2005 23:59:47   
miška piška
Oh, ljubi jezus...kruto. Le kako si bo očka to odpustil? Uboga oba, mamica in očka:(:((:((:((

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   GROZA!!!!!!!
8.7.2005 9:59:31   
Sara3
http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20050708_2058795.php?Nxn2=20

Grozno.....:((:((:((:((......:angel::angel::angel:za celo družino

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?