2violina -> RE: Ločevalna dieta-nekaj vprašanj (10.3.2010 11:11:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost Tudi jaz sem se lotila ločevalne diete, pa imam nekaj vprašanj: 1. zanima me ali moraš obvezno jesti večerjo ali lahko samo zjutraj sadje, potem kosilo in večerje ne? V kolikor boš zjutraj pojedla sadež ali dva, nato kosilo in nič za večerjo boš v svoje telo vnesla premajhno količino hrane. Sem bila prej na eni drugi hitri dieti in sem se ful navadila, da zvečer nisem tako lačna, pol se mi zdi pa nesmiselno silit, če sem lahko brez. Delno imaš prav a če nisi tako lačna pojej vsaj malo, kajti malo lačna si vsekakor. 2. poleg tega pa me zanima ali lahko jem indijske oreščke - surova jedrca, neobdelana, brez soli? Jaz jih imam ponavadi malo za grickat, ko je kriza. A je to ful narobe? Niti ni, vendar v zmernih količinah, kajti jedrca so kalorično zelo bogata. No, zaenkrat toliko. Mi je pa uspelo zgubiti že 4 kg in tudi počutje je več kot odlično, zato imam veliko motivacije za naprej. Lepo, v kolikor si motivirana, zagnana in trdno odločena, da ti uspe si pol poti k cilju že prehodila. Hvala za odgovore in veliko uspeha vsem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] ! LP
|
|
|
|