lana 5 -> A sploh še kdo zastopi te naše zdravnike???????? (7.7.2005 20:14:02)
|
Najprej Lona 13, da te potolažim;) nisem te zapustila, še vedno bova lahko cimri. Bila najprej pri svoji G, pa me je poslala v LJ. da povejo oni kako in kaj. In sledilo je tole. Na kratko; pred dvema dnevoma so mi napovedal, da mi bodo danes sprožili porod, ker imam malo plodovnice in da je posteljica že dokonca zrela. Danes sem imela kontrolo bila eno uro in pol na CTG in vsi so se strinjali, da je CTG OK. Seveda sem se takoj odahnila, potem je sledil UZ in en je govoril da je dovolj plodovnice, drugi pa da ne.:zmeden: Potem sem pa malo popi.... in jima rekla da naj se odločita že, kako in kaj. Pa rečeta, nič dajmo še vaginalno pogledat in ugotovita da sem 3-4 cm odprta. Nato vprašam, če bom šla sedaj rodit in oba odgovorita" Ne zakaj pa, saj nimate popadkov." In že mislim, da sem konec, pa po 2 urah gledanja ugotovita, da sem vsa otečena:zmeden:, jaz jih samo pogledam, namreč meni se ni zdelo. Potem je sledil laboratorij (urin) in vse OK, pa pritisk 110/70. In končna odločitev: Gospa vi pojdite lepo domov, ko se bo pa začelo, boste pa že vedela. No sedaj sem doma in lepo čakam;). Saj sem kar pomirjena, to pa zato ker je moj:duda: danes tako živahen, da je kaj.
|
|
|
|