Kika99 -> RE: Hotel ali apartma?? (9.3.2010 20:31:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 Razmišljam enako kot gita10. Sam je pa res pri teh tamalih, da se moraš bolj njim prilagajat. Recimo, taki manjši otroci še ne jedo vsega, pa če so še recimo neješči al pa če jejo samo določene stvari, pa še deloma mleko.... Ali pa če imajo kake finte pri hrani (kot recimo naša) in se moraš potrudit, da lepo jejo... Potem je boljši apartma, ker si bolj brez skrbi. Pač skuhaš tisto, kar veš, da otrok rad jé in je to to. V hotelu se pač bolj sekiraš, če bo otrok jedel al ne bo... Skuhat tut ne moreš glih neki ful, četut maš kak kohar s sabo za v sobo.... Naša recimo več ne je kupljenih kašic in zato ji pač kuham al pa je jogurte itd... Stara je 10,5 meseca in je v takem obdobju, ko ji ne moreš dopovedat, da naj je.... Moraš se ji prilagajat... Pa če ni vse tako, kot si ona zamisli in če bi se preveč v kake ljudi zagledala, sploh ne bo jedla. Zato grem v tem "nerodnem" obdobju raje v apartma. Ko pa bo malce večja, da bo že razumela, pa bomo šli v hotele. Pa če ne bo jedla, pač ne bo jedla... Bo pač razumela, da fint ne bomo dopuščali... Zdej pa ji težko kej takega rečem pri tej starosti. Torej, da skratim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]: apartma DA, če se moraš bolj prilagajat otroku in si tam brez skrbi, ker lahko kadarkoli kaj pripraviš. Pa še zmer greste lahko ven jest, če se ti ne da kuhat. Hotel DA, če otrok ni zahteven, poje tudi kupljene kašice ali mleko. prebrala sem vaša mnenja in se bolj nagibam k apartmaju, ker nisi vezan na čas obrokov, tamala tudi rada spi tako da jo zaradi zajtrka v hotelu lih ne bi budila. Mislim da si lažje lahko prilagodiš čas dopusta [sm=duda.gif]. Po drugi strani pa bi si tudi jaz rada odpočila [sm=smiley36.gif], mam srečo da mi [sm=love.gif] kar pomaga (no posode ravno ne pomiva [sm=smiley1.gif] ). Bomo to leto pač malo potrpeli, da princeska zraste in bo drugo leto bolje.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|