Gina -> Prezgodaj.... (7.7.2005 20:27:11)
|
Voda lahko odteka tudi par dni po moje, če jo ima veliko. Nima je vsaka ženska enako, pa tudi pri nosečnosti ne. Meni je pri zadnjem začela odtekat plodovnica popoldne, pa sem klicala, da mi odteka, pa so rekli, naj pridem zjutraj. Celo jutro in dopoldne mi je še odtekala, pa ko so mi dali umetne, pa 4 ure umetnih, je pri vsakem popadku ven špricnilo, pa še za otrokom se je ulilo. Vse skupaj mi je odtekala cel dan. če ne bi imela umetnih, bi imel otrok še dovolj plodovnice. Hočem povedat samo to, da lahko plodovnica res odteka po moje par dni, pa je je še dovolj, če jo ima ženska veliko. To pa kontrolirajo, brez skrbi, sploh če je v porodnišnici. Ker je prezgodaj, sigurno tudi ni umazana. Je pa resnica, da pri teh tednih vsak dan, preživet v maternici, otroku pomaga razviti pljuča oz. vse ostalo, kar je treba in v porodnišnici pri tem znajo pomagat. Zato brez panike, sem prepričana, da vedo, kaj delajo. Je pa res to živčna vojna za mamico in zate. Ampak bo minilo in kmalu bosta zagledala . Srečno!
|
|
|
|