Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
selim se med novemberke 7.7.2005 18:08:08
|
|
|
|
Teni_
|
Pozdravljena med novemberkami. Redkokatera rodi na PDP, tako, da je to bolj tako tako. Jaz sem prvič rodila 4 tedne prej, pa tudi zdaj dvomim, da bom novemberka, ker tistih 9 dni prej lahko hitro rodim, pa bom oktoberka. Bomo videli, še je dolgo do takrat,čeprav je zdaj poletje, pa :morje:, pa bo hitro minilo. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
selim se med novemberke 7.7.2005 18:12:23
|
|
|
|
Teni_
|
Aja, je pa pri meni zgleda tudi malo večje: včeraj sem imela pregled, pa sem bila noseča 21T6D, mere pa so malo večje: obseg trebuha: 22t4d, BPD:22t3d, Fl:22t1d, tako, da pustimo se presenetit. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
selim se med novemberke 7.7.2005 19:05:39
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Ojla Cuma! Kako pa to, da si imela morfologijo že tako kmalu? A se ne dela šele po 20 tednu? :zmeden: Jaz imam PDP malo pred tabo, pa sem naročena 27. julija. Lp, 9nebesa
|
|
|
|
selim se med novemberke 7.7.2005 19:14:53
|
|
|
|
mujcek
|
Saj že je po 20 tednu, saj je noseča dalj kot so mislili :zmeden2: Čestitam, lepo da si novemberka, boš še prej dobila svojo :duda:. Saj koliko se mi zdi, bom tudi jaz novemberska, ker pravijo, da pri :duda::duda: sprožijo porod do 38t, to pa je še november :zmeden2:
|
|
|
|
selim se med novemberke 7.7.2005 19:17:07
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Ja ja Mujcek, ampak to da ej Cuma že v 20+ tednu so ugotovili šele na morfologiji. Tje ej šla "manj noseča" :)- Lp, 9nebesa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?