koromač (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

khurde -> koromač (8.3.2010 21:24:06)

mam v hladilniku... zdaj pa ne vem... kaj in kako? [sm=smiley36.gif]

Felicita -> RE: koromač (8.3.2010 21:28:29)

daš v kako zelenjavno jed... al pa uporabiš za 'posteljico' pr pečenju mesa/rib v pečici. vsekakor najprej poskusi okus če ti je všeč sploh [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Gina -> RE: koromač (8.3.2010 21:37:31)

A ga maš sploh rada? koromač ima zelo izrazit okus. Nekaterim ljudem je čisto premočen. Meni je ful dober, kadar naberem še takega, zelo mladega, majhnega in mehkega, pa ga dam peči h krompirju v pečico (če imaš večjega, ga pa na 4 dele nareži). MIdve s ta malo vse pojeva.

Al pa če prepražiš čebulo, korenje in koromač (vse drobno narezano). Začiniš in zaliješ s smetano. Pa imaš za prilogo.

nena77 -> RE: koromač (8.3.2010 21:59:29)

Jaz si graha brez koromača ne predstavljam. Zraven pa seveda čebula in petršilj. Mnjami.

mateyka -> RE: koromač (9.3.2010 0:12:16)

meni ma v bistvu vonj bolj izrazit in okus zelo blag. tak, malo sladkast. je pa meni tudi najboljši pečen s krompirjem; pražen s čebulo in korenjem, narejen v omakco - hmm, ni slaba ideja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

khurde -> RE: koromač (9.3.2010 12:46:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A ga maš sploh rada?

ne vem, ker ga še nisem probala [sm=smiley36.gif] diši mi že lepo [sm=jezicek.gif]

hvala za odgovore. bom probala to z omako, pa če mi bo ok, bom drugič še s krompirjem.

baguSka -> RE: koromač (9.3.2010 13:42:09)

lepo ti disi??? jst sm pa glih hotla napisat, da obupno smrdi!![sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.3.2010 14:21:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

khurde -> RE: koromač (9.3.2010 21:19:03)

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

lepo ti disi??? jst sm pa glih hotla napisat, da obupno smrdi!![sm=jezicek.gif]

haha, smo različni [sm=smiley36.gif]

metulj333, tudi tebi hvala za idejo. zdej se moram sam še opogumit to stvar (koromač) skuhat [sm=jezicek.gif]

Stran: [1]