Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: eternety Saj se igram z njo in mi ni težko. Samo včasih, ko moram flaško pripravit ali pripravit kosilo ipd. pa bi res blo fajn, da bi se malo sama zamotila s čim.Vćasih je še na wc problem it . Če na hitro skočiš na wc, mali tudi ne bo nič, če malo pojokca. Dala sem ga v posteljko ali stajico in šla lulat. Če sem mogla na veliko potrebo, sme šla v kopalnico, ker je tam tepih, mali se je igral na tepihu, sva se pogovarjala in opravila potrebo. Jeb...t ga ni bilo druge, če si sam in živahen otrok. Znajti se moraš. Kuhala in pospravljala sva skupaj, vsak dan. Če sem kuhala, pekla kruh ali piškote je zraven sedel v bumbo stolčku, in s eigral s kuhalnico. Ni trajalo dolgo, ampak vsaj 2-5 minutk, 2-5 minut je bil na tleh, pa sem veliko naredila. Oz vsaj pripravila sem si takrat npr za kosilo (nasekljala, narezala, spanirala....), ko pa j ešel dremat oz spat, ap sem sfiniširala. Ali ap skuhala kaj zvečer, ko je šel spat (golaž, joto...), pa malo več, da je šlo še v zmrzovalnik. Štorklja mi je tudi veliko pomagala, npr sva sesala, pometala, pucal akuhinjo. Se mi zdaj obrestuje, ker zelo rad pometa in puca Opazila sem pri našemu, da ni rabil kupljenih igrač, se je hitro naveličal, zato sva pa nama je hitreje čas tekel, in sva oba uživala, ko sva kuhala, pekla, pucala, plesala, hodila po hiši iz sobe v sobo..... Torej vse je iznajdljivost in organizacija. Ko pa s eje začel muvat, plazit, potem pa se bolj zamoti. Naš se zdaj že lepo sam zaigra, tudi po 30-60 minut. Samo tolk, da sme jaz zraven v prostoru, da me vidi, včasih pa niti to ni treba.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 9.3.2010 6:29:42 >
|