Abbey -> RE: tušmobil - zloraba zasebnosti (8.3.2010 18:16:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* TušMobil kot podjetje je dolžno varovati zasebnost svojih strank, ne glede na zaposlene, kar pomeni, da lahko tožiš TušMobil, ker zaradi zlorabe položaja enega od zaposlenih ni uspel obvarovati tvoje zasebnosti. Zaposleni bo verjetno res odpuščen (kar tebi ne koristi) in morda tudi tožen s strani TušMobila (za povrnitev škode, katero jim je povzročil, kar pomeni, da bi moral zaposleni plačati Tuš-u toliko, kolikor bi Tuš tebi + še sodne stroške + morda odškodnino zaradi blatenja dobrega imena), vendar je uspeh tvoje morebitne tožbe predvsem na tebi, saj ima TušMobil najboljše odvetnike v Sloveniji, ki bodo na vsak način poskušali dokazati, da se omenjeno ni zgodilo, tako, da ti potrebuješ neizpodbiten dokaz, da je tvoj sorodnik res dobil tvojo mobilno številko od enega od zaposlenih. ja zagotovo je dobil, ker tudi sam študira telekomunikacijo in se giblje v teh krogih, priznal pa seveda tega itak ne bo, ker imamo spor na sodišču zaradi dediščine in se itak ne pogovarjava, tako da.... na tušu so mi samo rekli, da je možno, da bi morda ugotovili, kdo je ob določenem dnevu, tednu, pač brskal in odtipkal moje ime, verjetno je to samo ena oseba ....in bi ga pač našli. Če ga bodo pa iskali je pa drug problem. Bom morala biti res oštra, hvala vam za odgovore ampak ful sem jezna, ker mi zdaj skoz nagaja.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|