AS-SALAM (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Marina_ -> AS-SALAM (7.7.2005 16:25:23)

Evo Tunizijski pozdravček vsem mojim babikam.Prvo vam moram povedati da sem vas zzzzzzeeeeeeeellllllloooooo pogrešala.Prav manjkale so mi urice z vami.Drugo najpomembnejše je pa to ,da me še do danes ni našla tista krvavka(:hudicek:):bravo::bravo::bravo::bravo:
Nevem ali je kriv klomifen ali pa klima ;)No mogoče pa se je le kaj spet zgodilo-sma se z :love: odločila da počakava še en teden pol pa narediva test.
No V Tuniziji je božansko-midva sva bila v Monastirju-hotel-Grand Ocidental Monastir all incluzive.Nebom na dolgo in široko hvalila-samo to povem da so SUPER-in osebje in sami tunizijci.
No zdaj pa mi ve povejte kaj novega-koliko imamo novih srečk :nosecka:?

Anitka -> AS-SALAM (7.7.2005 22:20:37)

Hej Frizerka - WELCOME BACK :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Lepo, da sta uživala in upam, da sedaj izvesta še super novico :modri::duda::roza::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

eva1 -> AS-SALAM (7.7.2005 22:29:59)

Jaz sem tudi lani mislila da je klima-pa je blo kr:modri:
Upam da bo pri tebi isto!

Špelka -> AS-SALAM (8.7.2005 8:36:47)

Welcome back, Frizerka! Lepo da sta se fajn mela! eJ, A TISTO V TVOJEM ALBUMU JE PA TVOJ TIPČEK - MISLIM TA ČRN? ;)Uh, mnjami, mnjami, dober! No, po mojem smo glede :roza: mele punce tukej kar prou. Jaz mam filing, da bo oz. da je že! :miska::bravo::miska::bravo: Se beremo! Pa čimprej javi veselo novico! :sloncek::sloncek::sloncek:

bambi -> AS-SALAM (8.7.2005 9:12:57)

No, končno si se vrnila, sem se že bala, da te kak Tunizijec ne odkupi, glede na to, da si blond in so nori na svetlolaske..... Glavno, da si se imela fajn, meni je tudi bilo v Tuniziji zelo lepo, pa hrane toliko....... pa super hoteli.... 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Sedaj pa upajmo na najboljše, a ne, da ste naredili kakšnega malega Ahima ali Amirja :bravo::bravo::bravo:

tinkamiška -> AS-SALAM (8.7.2005 11:12:28)

Pozdravljena Frizerka:rozica:

Super, da si se mela fajn, le kako nebi, če pa pustiš vse skrbi doma;)

Jst tut stiskam pesti, da se je kej nardilo tam dol;):miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

PiaM -> AS-SALAM (10.7.2005 20:29:08)

Pozdravljena spet doma.;)
Upam, da sta prinesla pikico tudi domov!;):miska:

:rozica:

Stran: [1]