|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ojej, zdaj pa še jaz
7.7.2005 19:38:02   
Anonimen
Jest sem CB poskenirala in ga po poslala možu na služben mejl.

Reakcija:
Tvoj?

Odgovor:
Itak.

Reakcija:
A?

Škoda ker sem slikco pol zbrisala. Bi bil zelo lep spominček.

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Ojej, zdaj pa še jaz
7.7.2005 19:42:00   
Kalina
hahha super, moj sploh nebi vedu kaj je to, napisu bi mi, kva si pa ti to men poslala? 8) cist je smotko za take stvari :zmeden:

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Ojej, zdaj pa še jaz
7.7.2005 19:46:50   
Anonimen
Je za prvo nosečnost pol leta prej celo ekspertizo naredil. Sem od petka do ponedeljka naredila cca. ene 6 ali 7 testov - je bilo treba zbrat statistično značilen vzorec. Statistik na kvadrat - nimaš kaj.

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Ojej, zdaj pa še jaz
7.7.2005 20:16:20   
mehurčica
Čestitke!:bravo:
Jaz pa imam glih danes O. No ja, sedaj več menda ne, ker me več nič ne boli.:) Ampak vseeno raje ne bova :sloncek:. Pa itak gre po fitnessu ven.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Ojej, zdaj pa še jaz
7.7.2005 20:20:16   
Anonimen
Ooooooooooooooo, čestitke!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Ojej, zdaj pa še jaz
7.7.2005 20:33:00   
neja
No, ded je prišel domov, jaz pa vsa na trnih, kako mu naj povem. In ker je ravno začelo deževati mi je rekel, naj mu pomagam dat Nejino hišico pod streho in sma šla. Ko pa sma jo hotela vzdignit, pa sem mu rekla, da jaz ne smem vzdigovat težkih stvari.
Je bil malo tiho, pol pa vprašal če sem noseča, ali če ga hecam. Pa sem rekla, da sem res. In potem je dobil nekakšen skrivnosten nasmešek na obrazu in rekel, da je v redu. Jaz pa cela srečna

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Ojej, zdaj pa še jaz
7.7.2005 20:38:29   
smrka
glavno da vredu

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Ojej, zdaj pa še jaz
7.7.2005 21:47:23   
Pupica
neja počak da dam pride:)-
aja pa čestitke:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Ojej, zdaj pa še jaz
7.7.2005 21:53:24   
Pia73
:bravo::bravo::bravo: čestitke :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Ojej, zdaj pa še jaz
8.7.2005 21:28:10   
Anonimen
Juhu, superca. Pa kaj si zmedena, saj je pikica stara že celi 2 leti. Saj je počasi že čas za drugega, kajne?:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?