ANABOJAN -> RE: katero mleko namesto pregomina? (11.3.2010 14:54:36)
|
Nisem šla ne na ena ne na druga, ker če pogledaš statistiko naj bi imelo samo 2 do 5 % [sm=duda.gif] alergijo (po njihovih merilih) a je to smiselno, koliko mamic je katerih [sm=duda.gif]imajo alergijo pa jim je ni pokazalo, pa to še ne pomeni da je nimajo.... no ubijajo me te vrste pri našem splošnem zdravstvu in vsa te nepriajznost in zveličanost (kot da sem jim jaz kriva da so si izbrali tak poklic)... skratka [sm=smiley29.gif] se mi od tega zdravstva.... sem pa kar hitro pogruntala kaj mu je ko sem pri enem mesecu vidla koprivnico na njegovem telesu... sem izključla alergene in je blo ok vse dokler nisem začela z uvajanjem GH (pr 4m) .... imel je rekacijo po vsemu... no odgovor sem potem našla na bioresonanci in stavr je taka da ima Nik alergijo samo na mleko in netoleranco na laktozo, ter jajca (ki pašejo skupaj, po beljakovinski sestavi)... njegov problem so glivice, ki mu ne pustijo absorbacije hrane in mu telo odreagira z drisko, sluzjo, ispušaji, nemirnotjo in nespanjem..... kljub temu da sem svojo pedaitrinjo opozarjala 5 m da ima Nik soor, ona pa je trdila da ima bel jezik pač tak (no prvi mesec po rojstvu ga ni imel) in da ima pogosto vneto ritko, ona je rekla da ni tako hudo, čeprav je bila vedno glivična, ker je imel kot sirkav papir drobne pikice... no ko sem se naučila kako se jim streže jih ustavim še drugi dan, da se ne širi.... ne da se mi ukvarjat s tem našim zdrvastvom.... no sedaj sem na dieti za kandido in je full boljše, no ne na strigi, kot če bi jo imela sama, ampak brez vsega belega sladkorja in brez vse bele moke... sej ni tako hudo ko se navadiš, pa seveda brez mleka in vseh mlečnih izdelkov.... za alergene v hrani bomo videli v torek ali jih je nikovo telo premagalo ali ne in potem še ena do dve terapije za kandido in bomo začeli počasi z uvajanjem GH.... upam, na vse dobro.... kakšne alergije pa imate pri vas? aja še to sem hotla rečt, če nik nima alergena v sebi nima nikakšnega znaka ne na nkoži na kakici, no hvala bogu nikoli ga ni srbelo... vsaj to.....
|
|
|
|