Aljakop
|
..vsaj zame,no.Dopoldne sem bila na obisku pri eni gospe, s katero se poznava že precej dolgo in mi je vedno bila kot druga mama.Žal se nisva videli že kar nekaj cajte, danes pa priden na obisk...in Paff!!skoraj je nisem prepoznala. Obraz tako zabuhel,da ses se skoraj ustrašila,noge in roke so se ji tako tresle,da sem pomislila na Parkinsonovo. Potem mi pove, da ji odpovedujejo ledvice, jetra so že šla po gobe, holesterol ima visok, grozi ji osteroporoza, kri in voda sta slabi:(:((..Skratka, nafilana je z 10 različnimi tabletami, hodi na ifuzijo, zaradi močnih stranskih učinkov tablet ( kot pri kemoterapiji,no )je ne držijo noge, se treswe, je zabuhla v obraz. skratka :((.Pa je tako dobra oseba. Ok, pridem domov, si malo opomorem, odprem Tv da bom se malo relaksirala in kaj vidim na tv... LONDON! &-/ ekspolzij, italijani norijo z informacijami, imajo neposreden prenos, mrtvih najmanj 50, več kot 200 ranjenih ( in to samo na 1 postaji!!!):((:(( Spet al kajda,sigurno. Moj pravi IRA, jaz pa vem da to ni Ira, ampak al kajda. Ziher. Pol, da bo merica polna, me kliče mami iz službe. Hči ( 19 let!!) njene dobre prijateljice in sodelovke, ki jo tudi jaz poznam in je zelo v redu oseba, je ponoči doživela hudo prometno nesrečo! diagnoza? možganske krvavitve, počena hrbtenica, poškodovani notranji organi. Upanja ni veliko. Je v komi. Praktično mrtva.:((:(( En norc se je z vso močjo ponoči zaletel v njen avto, ko se je iz službe ( natakarca ) peljala domov.:( Ma norci:hudicek: Kakšen dan je danes? upam,da drugje kej boljši.. zdaj sem še kar žalostna..:( mogoče bo jutri boljši dan.. lp alja:zmeden2:
|