Domžale -Ljubljana (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Anonimen -> Domžale -Ljubljana (8.3.2010 9:07:40)

Pozdravljeni,
tisti, ki živite v Domžalah in imate službo v Ljubljani, s čim se vozite in koliko časa porabite, sploh ko je rush hour na tej relaciji?Kako je z vlakom in avtobusom?

hvala, lp

piko12 -> RE: Domžale -Ljubljana (8.3.2010 9:22:06)

Jaz se vozim kontra in ti lahk povem, da je guzva od 7-8:30 od Tomačevskega rondoja do konca trzinske obvoznice, če je na avtocesti nesreča (cca 2x na teden) pa še malo dalj. Nazaj je že pred 15h pa do 17h. V konici rabiš pomoje eno uro. Vlak sem uporeabljala pred 5 leti in vem da gre iz LJ v Domžale par minut čez polno uro, zjutri mislim da še kak vmes, čez dan pa so jih nekaj ukinjali, tako da ga vmes 2h ni. Bus je menda kar ok, v LJ ustavlja po Dunajski, samo ne na vseh postajah. Rezime: jaz sem vesela, da se vozim kontra.[sm=smiley2.gif]

Felicita -> RE: Domžale -Ljubljana (8.3.2010 9:42:05)

vlaki: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi/vozni-red-s-cenikom?entrystation=36&exitstation=105&via=-1&date=08.03.2010&submit_ttable.x=68&submit_ttable.y=5&submit_ttable=search_link so kot vidš dovolj pogosti, samo je VEDNO gužva gor. drugače si v lj v 15-20 min, ampak zjutraj (prometna konica) rabiš pa več kot eno uro. avtobusi na to niso imuni...

jagoda77 -> RE: Domžale -Ljubljana (8.3.2010 9:48:43)

avto
čez Trzin na Tomačevo

pridem včas v 20 min včas pol ure

Stran: [1]