Kaj še lahko... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Falotka -> Kaj še lahko... (8.3.2010 8:19:13)

tudi to sezono nosim kavbolje z visokim pasom?!

NEVA-1 -> RE: Kaj še lahko... (8.3.2010 8:28:35)

...če jih lahko spraviš nase, zakaj pa ne...ker če bi bila res nek modni frik, tega ne bi spraševala po forumih, mislim kakšne bedarije....nosiš pač tisto v čemer se dobro počutiš, a je to res taka ZF...

Falotka -> RE: Kaj še lahko... (8.3.2010 8:33:33)

Oprosti, ker sem si drznila tu gor vprašat...[sm=zmeden.gif]

Falotka -> RE: Kaj še lahko... (8.3.2010 8:36:39)

Ja prav pa so mi[sm=smiley2.gif], tak tupa nisem, da bi tu spraševala, če jih ne bi mogla oblečt

Martinčka -> RE: Kaj še lahko... (8.3.2010 9:05:08)

Falotka seveda lahko... jaz imam še en kup kril z visokim pasom in tudi veliko žensk srečujem da jih nosijo.. za hlače tudi velja enako potemtakem... mislim da se stil mode pri nas letos ni kaj preveč spremenil.. le barve so malenkost drugačne.. sploh pa v sloveniji sledit modnim smernicam je brezveze tako da se obleči kot ti paše in ti je všeč!

Falotka -> RE: Kaj še lahko... (8.3.2010 9:13:04)

Hvala! Veš, da sem tak smotana, da mi res dost pomeni, da mi nekdo reče, da je o.k.. Saj vem da ni prav, sem pač takšna. Hvala še enkrat!!!

Falotka -> RE: Kaj še lahko... (8.3.2010 9:14:20)

Hvala Martinčka. Mi dost pomeni mnenje drugih, žal. Samo mi jih bo pa lažje sedaj nosit! Hvala

mika -> RE: Kaj še lahko... (8.3.2010 9:19:02)

tudi jaz še vedno nosim krila in hlače z visokim pasom in jih še nekaj časa bom.

pomar*ANČA* -> RE: Kaj še lahko... (8.3.2010 19:40:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Falotka

Hvala Martinčka. Mi dost pomeni mnenje drugih, žal. Samo mi jih bo pa lažje sedaj nosit! Hvala

ne boš edina ki jih boš nosila, pa tudi jaz sem se spraševala ali bom za časom če jih dam nase. jih grem iskat, da vidim, če se še spravim vanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Martinčka -> RE: Kaj še lahko... (12.3.2010 19:50:17)

sem ravno te dni gledala modo za letos in ugotovila da so letos in naborki na ramenih..tako na majčkah kot na jaknah, suknjičih.. ti pa meni osebni fuuul pašejo zraven kril in hlač z visokim pasom.. tako da če to dvoje kombiniraš po moje nimaš kaj falit! jaz sem že lani kupila v kompletu elegantne visoke hlače s suknjičem z malo privzdignjenimi rameni, da so bili malo nabrano in mi je to res full dober za videt!
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]