|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na morje da ali ne
7.7.2005 19:04:20   
cicido
Jest sem s svojim sinkom sla za tri tedne in to v sotor na Pag. Imeli smo se lepo, mali je uzival pa se tasca me je mal razbremenila, ko je pazila nanj.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   Na morje da ali ne
7.7.2005 19:10:59   
Sajo
No saj sedaj itaq ni več tolk zlo pomembno, ampak vse pravite jaz z njegovimi ne bi,al pa bi pa kaj vem kaj še..... vsi opisujete po svojih izkušnjah, ki očitno le niso tolk dobre. Če že pravite da je problem v starših pa naj povem kaj jaz mislim glede tega, če je to sploh važno, kaj jaz mislim. No jaz pa mislim da glede na vse kar so nama moji starši pomagali lahko pokaževa vsaj malo spoštovanja do njih, če že drugega ne in bi jim pripeljala malo vnučko, da se malo pocrkljajo. Moji starši niso bav bav in to lahko tudi cinci sama potrdi, vsaj upam. Je pa res da bi se stalno crkljali z tamalo, kar je logično ane.
No pa pustimo vse skupaj kot je in res iskrena hvala za vaša mnenja.
Bom pač sedaj tako delal da bodo moji starši videli svojo vnučko samo takrat ko bo to pasalo moji predragi, čeprav vem da me bo to stalo ogromno živcev, ko bom moral svojim razlagat zakaj jo tako malo vidijo. In pa predvsem se mi zdi škoda da bo bučka prikrajšana morja zaradi mamicinih muh. OK pač takšno je življenje.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Na morje da ali ne
7.7.2005 19:14:59   
Marogica
Sajo, nisi nam povedal, zakaj tvoji dragi tvoji starši ne pašejo? Če problem ni prevelik, se pa ja lahko pogovorita. Toleranca je potrebna iz vseh strani, tudi s strani tvoje žene.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   Na morje da ali ne
7.7.2005 19:20:03   
Sajo
@tinkamiška
Sorry, samo ne vem kje sem pisal, da jaz že ne vem kako dolgo nisem videl morja.... če si jaz zaželim morja se vsedem na motor in sem v treh urah na morju, okopan in doma. Verjetno nisi dobro prebrala ko piše da "že dolgo nisem bil na forumu".
Se zgodi ane.;)

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   Na morje da ali ne
7.7.2005 19:29:47   
Sajo
@marogica

tega nisem povedal, ker ti ne morem. To lahko samo ona pove ker jaz, razen tega da ji vse pod nos tiščijo in da bi tamalo skoz crkljali ne vidim problemov... no ja so seveda kot vsi stari starši so seveda tudi moji najpametnejši in vedo kako se vsem stvarem streže ane... ampak se jim da dopovedat da naj nehajo pametovat in pustijo da sama vzgajava otroka. Predvsem mama je taka da hoče da je vse po njeno ampak jo potem oče kaj hitro umiri tako da se spomne da niso to njeni otroci in neha pametovati. Tako da ubistvu jaz ne vidim problemov. Tudi sosedje pravijo za moja dva da sta prav smešen par.hja no kakorkoli, bom raje nehal takale stvari pisat da ne bo potem moja rekla da sem jo v ne vem kaj nagovoril;)

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   Na morje da ali ne
7.7.2005 20:15:04   
tinkamiška
U Sajo, se opravičujem:ups::)-:)-:)-

Sej ne zameriš ne?

Pa še vseeno mislim isto kot prej, kar se tiče dopusta, ker vem, da nekoga pač ne moreš prisilit v neki, če on tega noče.

Te pa razumem, da bi rad, da se tvoja bučka druži z babico in dedkom, kar je razumljivo, ampak mogoče bi morali to prakticirat, doma in ne na morju.

Pri meni in mojem partnerju bi verjetno obdržala ena sredna pot, verjetno bi šla, če bi se dalo za en teden sama v prikolico in potem ostala še par dni, ko bi prišla babica in dedek. Sej verjetno je tvoji ženi tudi čisto fajn s tvojimi starši, če si tudi ti zraven. A ne? Mislim, jst se čist fajn razumem z moževimi starši, ampak sama pa ne bi bla z njimi na morju, bi pa ostala še kakšen dan v njihovi družbi, če bi možu to toliko pomenlo.

Vgalvnem hočem povedat, da razumem oba in mogoče bosta pa našla eno sredno pot, da bosta oba in mala bučka zadovoljni:)

Lepo bodite!

Tinka

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   Na morje da ali ne
7.7.2005 20:22:22   
Pajaca
Se mi ni dal brat vsega zgori, ampak moj odgovor je

Jaz ne bi šla. Ubistvu mi je mem it s starši na morje (mojimi ali njegovimi). Bi šla raje sama.

Sicer pa če imajo plačano prikolico za celo poletje se bi že našel termin, ko bi lahko šli vi trije sami dol, ali pa ona z otrokom.

Tako da ne vem zakaj ji težiš naj gre, če ji ni do tega ji pač ni. A ne morš tega razumet???

Dopust ni dopust, če ni tak kot si si ga sam zamislil, ampak je tak kot so si ga zamislili drugi.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   Na morje da ali ne
7.7.2005 20:24:20   
Marogica
Sajo, odkrito povedano, mene ne bi motilo, će bi šli s starimi starši na morje. Je pa res, da smo se mi na začetku zmenili, da vzgajamo mi, stari starši pa pač razvajajo. Mimo tega pač ne gre. Je pa re, da mama upošteva naše želje kar se tiče vzgoje. Ko pa sta ta mala pri njih, pa mi je vseeno, kako se zmenijo-tudi če ji po glavi skačeta. Vendar zanimivo- midva z možem se trudiva in ju vzgajava, razultati so pa borni. Ko pa sta pri starih starših, pa naenkrat upoštevata vse, kar smo doma "vadili". Nobenega nenormalnega drenja, tekanja, neposlušanja..... Včasih vprašam mamo, če se pogovarjava o istih otrocih.
Kar se pa tiče tvoje žene-če ne veš, zakaj noče iti prej na morje in nam nisi dal odgovora na to, jo pač direktno vprašaj. Mogoče so razlogi kje drugje

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   Na morje da ali ne
7.7.2005 20:27:16   
viv_
Jaz bi šla sama s ta malo, al pa z mojimi starši, z njegovimi pa verjetno ne bi šla... Sej so kul pa vse, sam bi mi blo mal čudn...

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   Na morje da ali ne
7.7.2005 20:46:52   
tesa
Citiram:
"Predvsem mama je taka da hoče da je vse po njeno ampak ....."
Po mojem tukaj tiči vzrok zakaj noče z vašimi na morje Če se ti tašča vtika v vzgojo potem si sigurno ne želiš, da si še na dopustu z njo in še opore v tebi ne bi imela.
Jaz ne grem na morje še s svojo mamo kaj šele s taščo, pa če mi vse plača.
Mami vsaj lahko rečeš kaj nazaj če ti ne paše, tašči pa bolj težko; vsaj večina.
Jaz jo razumem in na njenem mestu tudi ne bi šla.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   Na morje da ali ne
7.7.2005 21:45:16   
cinci
No da vam nekak razložim,kar se razložit da;)

"tašča in tast sta v redu,točno tako kot je opisal Sajo moj:love:

fora vsega pa je (upam da me boste zastoopile)da oni vse na tko kaže čakajo,kdaj bom jest Nejo k njim prpelala,kdaj bom jest Nejo k njim prpelala na morje....kot da ma samo mamico in to je že skoz tko od začetka..sej mi ni hudo samo v dobro moje:duda:hočem da smo skupi mi trije oz.4 ker sem :nosecka:

ja drugače mata pa onadva skoz isti cajt kot jst doma(upokojenca)mata avto se zapeljeta do nas pa je...pa jih že ni blo :zmeden2:3mesece...pol sem pa jst spet čudna
....tko da če bi se dal pogovorit bi blo:bravo: tko se pa prek foruma:)-:)-:)-
:)-:)-:)-

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   Na morje da ali ne
7.7.2005 22:10:16   
Pia73
Jaz razumem oba, sedaj pa je potrebno najti neko srednjo pot.

Po mojem je edino pravilno, da tokrat obvelja cincijina beseda.

Čestitam za :nosecka:

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   Na morje da ali ne
7.7.2005 22:59:16   
teta beta
Moja "tašča" je čisto kul, nimam kaj čez njo rečt, ampak ni variante, da me spraviš samo z njo na morje. Pa še v prikolico na tistih nekaj kvadratov! (Pa da je recimo slabo vreme in ne moreš ven... meni se utrga!) Še z njegovo sestro in njeno družino ne bi šla brez :love:. Zato pa razumem tudi njegovo stran in niti pomislim ne, da bi ga pa spravljala k našim na morje. Pa imata teta in stric vikend 20 m od obale. In drugo leto, ko bova imela že dojenčka, tudi sama verjetno ne bom šla dol brez njega, mogoče za par dni maksimalno. Razlog? Preveč crklanja. Moja teta bi bratovo tamalo tudi kar naprej ckrljala in skoz jo nosi po rokah in skoz sili vanjo. Mi grejo kar lasje pokonci, ampak jaz bom tudi kaj rekla, svakinja pa ne more. Mogoče je tudi s tvojo :love: tako.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   Na morje da ali ne
8.7.2005 8:33:55   
kalbo
Sajo, brez veze si nadrl splišni. Če stopiš mački na rep zapoje a ne. Zadela je v polno.

Nikoli ne vpletaj svojih staršev v svoj partnerski odnos, pa pomagali gor ali dol. Spoštuj njeno odločitev pa nikar ne bodi tako ozkogled glede tega.
Če noče, noče, pa gotovo ne brez razloga. Prvi na svetu bi ti morali biti žena in hčerka, potem pa dolgo nič, potem so šele starši. Pa naj bodo zlati, železni, al pa marogasti.
Starše lahko spoštuješ drugače. Poleg vsega ima pa mala šele 8 mesecev. Pri tej starosti pa res ni nujno, da je kar naprej pri starih starših. Oni pridejo na vrsto kasneje, ko ne bo več tako odvisna od svoje mamice.

Oprosti, ampak zmotilo me je tvoje poveličevanje svojih staršev. Imam pa tudi občutek, da tvoja dva bolj silita, kot ti. Enostavno reci ne, pa je. Saj si odrastel človek.
Ostale, ki ste pa govorile, jaz bi šla, pa gore pa dole, boste pa v kaki drugi temi cvilile, kako vas vaš ne brani pred svojo mamo in podobno.

Moji starši so super, ženini tudi, da bi jih pa gledal 24 ur na dan na dopustu mi pa na misel ne pride (ene ali druge).

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   Na morje da ali ne
8.7.2005 8:44:38   
kalbo
Sajo, ti jim lahko dopoveš, da naj se nehajo vmešavat, tvoja pa sama prav gotovo ne. To probaj zastopit, pa bo. Logično je, da ti ne vidiš problema, ker so to tvoji starši. Navajen si jih, ker jih poznaš celo življenje. S tvojo drago je pa drugače. Razumi to.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   Na morje da ali ne
8.7.2005 9:10:16   
Klepica
Cinci,

jaz bi sla na tvojem mestu. Mogoce za kaksen dan manj, da sprobas teren. Ce si se noseca, ti bo malo odiha dobro delo in tudi da ti kdo malo crklja ni tako grozno. Razumela bi, ce bi zivela z njimi in ti jih ne bilo gledati se na dopustu. Ves drugo leto ti bo verjetno prav prislo, ko bos imela dva. Dedki in babice so bogastvo, ki ga moramo spostovati, tudi ce nam mogoce niso najbolj vsec. Se vseeno so starsi ljudi, ki jih imamo najraje na svetu in stari starsi nasih otrok.

To da jih ni k vam, pa jim je kdo kdaj rekel naj pridejo. Cinci, nocem ti solit pameti, a imam tri otroke in tocno vidim, da jim jaz ne morem dati tistega, kar jim dajo babice in obratno. Mi smo za vzgojo, oni so za razvajanje - tudi tebe.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   Na morje da ali ne
8.7.2005 9:55:08   
vesnica
ma že izjava da hočeš da je otrok čim dalj na morju in da uživa je mal mim če mene vprašaš sej je komi 8 mescev stara....briga njo ki je sam da ma mamico pa atija zraven

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   Na morje da ali ne
8.7.2005 9:58:59   
Primoza
Osebno, sicer moško mnenje.

Dopust se splača maksimalno izkoristiti, če se že gre.

Se pravi ne bi šel na dopust brez družine ali gremo vsi ali nobeden.

In še najmanj bi šel na dopust s starši, bodisi mojimi ali njenimi.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   Na morje da ali ne
8.7.2005 10:22:29   
gaja*
Sajo, iz večih stvari me ful spominjaš na mojega :love:, ampak če bi že šlo pri nas za to, brez skrbi, jaz ne bi šla, niti pod razno!! Moj me že pozna, ne vem, če bi kaj takega sploh predlagal!
Nič nimam proti tašči in tastu, sta super :bravo::bravo:, ampak do ene meje!! Nisem navajena take vzgoje, take uslužnosti in vsega... Men na trenutke to postaja že mal preveč pocukrano... Jaz pač mam do njegovih postavljeno neko mejo in je ne želim prestopit. Moj :love: se do mojih še včasih trudi bolj kot je potrebno, pa mu vedno rečem, kaj se trudiš, nič jim nisi dolžan, če ti ne paše, pusti. Z obojimi imamo dobre odnose, ampak jaz želim, da sva (zaenkrat še sama) družina zase!
Sej ne rečem, včasih je treba kakšno pogoltnit, ne pa vedno!! Starši (oboji) so nekaj čist drugega kot družina!! Kot je rekel kalbo: " Prvi na svetu bi ti morali biti žena in hčerka, potem pa dolgo nič, potem so šele starši. Pa naj bodo zlati, železni, al pa marogasti. "

Jaz pač imam drugačen pogled na "dopust"!

Lp, gaja*

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   Na morje da ali ne
8.7.2005 11:48:31   
cinci
marsikdo je zadel v polno:bravo: splišni,kalbo ,jutra,pa gaja čist moje razmišljenje;)

Lp,Cinci

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   Na morje da ali ne
8.7.2005 11:56:27   
Anonimen
A se še nista zmenila :zmeden:

(odgovor članu Sajo)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   Na morje da ali ne
8.7.2005 12:43:56   
ribica.
Meni se zdi da tvoja ženka želi biti ne samo na morju, ampak biti tam s tabo. Že tako je verjetno večino časa sama z otrokom in verjemi, največ ji bo pomenilo to da boste skupaj. Pa čeprav bo imela še vedno isto veliko dela z otrokom kot doma, bo vendar tam, na morju, s tabo. tega si želi. Da si z njima. Biti skupaj postane zelo cenjena stvar, sploh ko ati cel dan dela, mama pa je cel dan sama z otrokom.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   Na morje da ali ne
8.7.2005 13:55:47   
Willson
Meni tudi največ pomeni hčerka in mož, takoj za njima so pa babice in dedki, ne razumem, zakaj dalgo, dalgo nič....,šele potem starši. LP

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   Na morje da ali ne
8.7.2005 13:57:16   
Willson
dalgo= dolgo:ups:

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   Na morje da ali ne
8.7.2005 14:02:15   
gaja*
:zmeden::zmeden: da se vidi razlika med njimi :zmeden::zmeden:

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Strah ob uvajanju
Admin

Česa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?

da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (32%)

da me bo otrok strašno pogrešal (5%)

da se bo otrok poškodoval (3%)

da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (8%)

da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (10%)

da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (42%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!