gaja* -> Na morje da ali ne (8.7.2005 10:22:29)
|
Sajo, iz večih stvari me ful spominjaš na mojega :love:, ampak če bi že šlo pri nas za to, brez skrbi, jaz ne bi šla, niti pod razno!! Moj me že pozna, ne vem, če bi kaj takega sploh predlagal! Nič nimam proti tašči in tastu, sta super :bravo::bravo:, ampak do ene meje!! Nisem navajena take vzgoje, take uslužnosti in vsega... Men na trenutke to postaja že mal preveč pocukrano... Jaz pač mam do njegovih postavljeno neko mejo in je ne želim prestopit. Moj :love: se do mojih še včasih trudi bolj kot je potrebno, pa mu vedno rečem, kaj se trudiš, nič jim nisi dolžan, če ti ne paše, pusti. Z obojimi imamo dobre odnose, ampak jaz želim, da sva (zaenkrat še sama) družina zase! Sej ne rečem, včasih je treba kakšno pogoltnit, ne pa vedno!! Starši (oboji) so nekaj čist drugega kot družina!! Kot je rekel kalbo: " Prvi na svetu bi ti morali biti žena in hčerka, potem pa dolgo nič, potem so šele starši. Pa naj bodo zlati, železni, al pa marogasti. " Jaz pač imam drugačen pogled na "dopust"! Lp, gaja*
|
|
|
|