koruzica -> življenjsko zavarovanje (7.7.2005 18:11:53)
|
Lep pozdrav Sem Damjan, na forumu kot Koruzica; UKVARJAM SE Z NEODVISNIM FINANČNIM - PREMOŽENJSKIM svetovnjem, kjer celovito obravnavamo premoženja strank; nisem agent ali zastopnik kake zavarovalnice;preden boste sklenila naložbeno zavarovanje, preberi naslednje: nasvete, ki sem jih tukaj prebral, so pomankljivi; zakaj vam vsi svetujejo zavarovanje na 10 let, ne vem, vem pa da ni nič dražje, če ga skleneš na 30 ali več let...Kar je optimalno...Razlika je pa očitna. Zasledil sem da celo agentka zavarovalnice, svetuje na 10 - 15 let, kar je napačno; za stranke, seveda, dobro pa za zavarovalnico, ker čez 10 let se bodo spet oglasili, pa rekli:A VAM JE ŽE POTEKLO ŽIVLJENSKO ZAVAROVANJE? In sklenejo novega... Toda...Kdo vam pa garantira da boste čez deset let imeli službo, da boste delovno sposobni, da boste predvsem zdravi...Zato je pomembno da je zavarovanje optimalno in na maxi dobo.TO STALNO ZAGOVARJAM! Nihče se tudi ne zaveda da prve tri leta plačujemo tako imenovane stroške alfa, beta, gama,zavarovalnici.Odkup pred 10.imi leti se ne izplača, ker se plača 6,5 % davek na zavarovlne posle. Takole na hitro nekaj dejstev; prosil bi vas, da mi pošljete mail naslov,jaz pa vam bom naredil izračun, da se vam ne bo težko odločit...IN TO BREZPLAČNO. Rad bi samo podatke; koliko se stari, poročeni ali ne, otroci, kredit, koliko mesečno premijo bi želeli? Lahko vam naredim izračun tudi tu prek RR-ja; in ko se boste odločali, najemite premoženjskega svetovalca in ne AGENTOV zavarovalnic;ZAKAJ? Ker delajo za račun in ime zavarovalnice, zato vam tudi tako svetujejo, razne variante na 10 let. LEP POZDRAV Damjan
|
|
|
|