TomTaylor -> RE: kako naj spucam napo?? (7.3.2010 21:38:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Zato jaz ne bom mela nape. No nima veze. Očistiš jo tako, da jo najprej razmastiš, jaz uporabljam cif ta srebrn prav za rosfraj, lahko je navaden, ma raje rumen kot bel, ki pušča sledi, pol, ko ga fajn obrišeš, da ni več čistila gor( spereš z mokro gobico, ga lepo pustiš, da se posuši. nato ga pošpricaš z čistilom za šipe - po rosfraju!!! In ga lepo zglancaš z suho krpo.[sm=smiley1.gif] Še boljše, če si kupiš čistilo za šipe za kamine, ki je še močnejše in s tem očistiš na koncu in zglancaš. Ali je navaden CIF enako navadnemu ARF-u? A naj nanesem s krpo (jz sem nanesla z mehko stranjo gobice), podrgnila, sprala z vodo in nato zbrisala do suhega. Rezultat: flekasto. Sem šla čez še z Ajaxom za šipe. Še kar flekasto a drugi vzorci[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ...ej...to je za pop**** Zdaj mi pride na misel samo še vinski kis in časopisni papir? Bi to šlo? Bom probala še po tvojih navodilih it prej, hvala, ti mi samo povej če je CIF enako ARF-u in ali lahko z gobico nanesem gor?
|
|
|
|