Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:26:34
|
|
|
|
Leela
|
Malo bova šla s F. ven, da se revež nadiha.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:27:11
|
|
|
|
KatMat
|
k.tja....a si uporabila masleno kremo?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:27:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ D.jutro! Mi smo pa boljše!!!!Vročine ni, smrklja tudi ne, samo še občasno pokašlja. Zakon! IZVIRNO SPOROČILO: Leela Od bratranca žena je "vredu". Ima poškodovane noge in medenico, zlome, pa najbrž še kaj. Ampak je pri zavesti in je z glavo vse vredu, kar je najvažnejše.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:28:13
|
|
|
|
KatMat
|
super leela...drzimo pesti!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:32:06
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ D.jutro! Mi smo pa boljše!!!!Vročine ni, smrklja tudi ne, samo še občasno pokašlja. Zakon! IZVIRNO SPOROČILO: Leela Od bratranca žena je "vredu". Ima poškodovane noge in medenico, zlome, pa najbrž še kaj. Ampak je pri zavesti in je z glavo vse vredu, kar je najvažnejše. Super za Hano Leela... a je imela nesrečo ali kaj? Vedno manj mi je jasno...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:35:07
|
|
|
|
Dudica1
|
petrazg ja imela sta nesrečo z možem in je mož umrl,žena je pa v bolnici z vsemi naštetimi zlomi...doma pa imata dva majhna otročka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:39:23
|
|
|
|
Tanja_
|
leela res je najbolj važno, da je z glavo okej. Od naših prijateljev hči je imela hudo prometno z zlomi medenice in nog-je sicer zelo dolgo okrevala, ampak je zdej vse okej-verjamem, da bo tudi pri vas tako.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Leela, za bratrančevo ženo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:45:21
|
|
|
|
petrazg
|
ooo marička, boga reva. Leela sožalje in oprosti, ker sem te zasliševala... ampak res nisem vedela... , da se čimprej pozdravi...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:48:33
|
|
|
|
Tanja_
|
petrazg k greste v Mercator-če boste kej mimo Geox-a hodile-a bi pogledala, če imajo kake luštne čeveljce za našo mulo, prosim?Pa poročaj, če imajo tud kaj za nas lepega-ne v Geoxu, na oblekah
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:49:13
|
|
|
|
Anonimen
|
in_končno mu je uspelo zaspati. vmes mi je uspelo plačati nekaj položnic in še nekaj malenkosti. bi se carjevič samo nosil pa igral z mamico... KatMat, maslenega premaza nisem dala... a bo tičino zdaj odstopala od torte, ne? se mi je zdelo, da sem nekaj pozabila. na kavico bom pa verjetno šla do Mercatorja, če ne bo carjevič imel predolgega spanca (petrazg, povabilo še velja?)_peš, da se malo premigam. z avtom danes ne grem nikamor. petrazg, a pa potni list boste dobili v tako kratkem času? se boste imeli krasno! pa toplo vam bo! zdaj pa hitim pod tuš,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:50:19
|
|
|
|
KatMat
|
riti ne čutim več!!!!!!!!tok casa ze sedim pri miru....da ne zbudim male
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:51:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat riti ne čutim več!!!!!!!!tok casa ze sedim pri miru....da ne zbudim male
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 10:51:49
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja in_končno mu je uspelo zaspati. vmes mi je uspelo plačati nekaj položnic in še nekaj malenkosti. bi se carjevič samo nosil pa igral z mamico... KatMat, maslenega premaza nisem dala... a bo tičino zdaj odstopala od torte, ne? se mi je zdelo, da sem nekaj pozabila. boš videla :))) jest namest maslene kr slag okol namazem mi je 100krat boljs
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 11:01:29
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja in_končno mu je uspelo zaspati. vmes mi je uspelo plačati nekaj položnic in še nekaj malenkosti. bi se carjevič samo nosil pa igral z mamico... KatMat, maslenega premaza nisem dala... a bo tičino zdaj odstopala od torte, ne? se mi je zdelo, da sem nekaj pozabila. na kavico bom pa verjetno šla do Mercatorja, če ne bo carjevič imel predolgega spanca (petrazg, povabilo še velja?)_peš, da se malo premigam. z avtom danes ne grem nikamor. petrazg, a pa potni list boste dobili v tako kratkem času? se boste imeli krasno! pa toplo vam bo! zdaj pa hitim pod tuš,... Tudi naš gospodek še panča, potem morava pa še jest... tako, da ni problema. Enkrat po 12 uri bomo tam... Povabilo pa velja, da te ne bom staškala... smotka. Lahko me pa pokličeš, ko boš šla mimo bloka, grem tudi jaz peš... Potni list... sem prioriteto plačala, pa naj bi bil že jutri... Upam!!! Tanja... bom pogledala... ampak itak, da imajo. Se mi zdi ,da bi vedno kaj našla, samo kaj ko mojima dvema nič gor ne gre... Pa Okaidi ima novo kolekcijo... full lepe stvari...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 11:26:56
|
|
|
|
tubby
|
Pozdravljene kako ste? M še spi sm ne dolgo ker ma zabasan nosek PetraZg se dobimo K.tja lepo da prideš IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 petrazg ja imela sta nesrečo z možem in je mož umrl,žena je pa v bolnici z vsemi naštetimi zlomi...doma pa imata dva majhna otročka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 11:51:29
|
|
|
|
majana79
|
dudi, mi žal ne gremo jutri, zarad J. si bom zapomnila, pa dobiš ko bomo šli prvič, če ti katera prej ne prinese
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 12:22:06
|
|
|
|
maja1488
|
Smo nazaj....Z ni niti pojokala, ko so ji kri vzeli. Ob enih pokličem za izvide. Drugo je vse OK, nč vnetja, nč katarja. Zgleda zdrava punca. Zdej grem pa lazanjo delat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 12:25:50
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, mi žal ne gremo jutri, zarad J. si bom zapomnila, pa dobiš ko bomo šli prvič, če ti katera prej ne prinese škoda ...se bom mogla kar sama se mi zdi zapeljat .Sej ne bi bilo slabo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 12:46:32
|
|
|
|
šivilja
|
KatMat - sem se dvakrat čez Trzin peljala in obarat mislila nate - neki tud velja, ane Polovica današnjih opravkov je mimo, polovica še čaka, tako da moram veselo na delo. Kavica v Merc. - nažalost ni časa, drugič z veseljem Kas se dogaja okrog KC, ker je baje strašna gužva na Zaloški in Njegoševi - jaz moram pa po tamalo (tasrednjo, če smo natančni) Zdaj moram pa samo še čas najt med dopoldanskimi in popoldanskimi opravki, da skuham in pojem kosilo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 12:47:01
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, mi žal ne gremo jutri, zarad J. si bom zapomnila, pa dobiš ko bomo šli prvič, če ti katera prej ne prinese škoda ...se bom mogla kar sama se mi zdi zapeljat .Sej ne bi bilo slabo A je J. čist zbolel ali preventivno?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 12:50:40
|
|
|
|
Tanja_
|
šivilja sem se zmenila z mami, da mi bo jutri toliko časa čuvala H., da pridem lahko na TW. Zdej pa samo še končam s tistim opravkom prej v nekem doglednem času. Kako že potem pridem do tebe?Mi pošlješ na ZS, prosim?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 13:04:34
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ petrazg k greste v Mercator-če boste kej mimo Geox-a hodile-a bi pogledala, če imajo kake luštne čeveljce za našo mulo, prosim?Pa poročaj, če imajo tud kaj za nas lepega-ne v Geoxu, na oblekah tole bi pa jest tudi rada vedela...če bo katera okoli hodila ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 13:37:51
|
|
|
|
Dudica1
|
maja kaj pa če bi midve skočile v petek še prej do ikee???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 14:36:09
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, mi žal ne gremo jutri, zarad J. si bom zapomnila, pa dobiš ko bomo šli prvič, če ti katera prej ne prinese škoda ...se bom mogla kar sama se mi zdi zapeljat .Sej ne bi bilo slabo A je J. čist zbolel ali preventivno? zbolel... sem že dvakrat klicala, zjutraj in prej ob 11, pa mi je rekla da mu dam calpol pa opazujem a je možno da ga bolijo ušesa, ampak če ga pretipam tam okoli, ne reagira?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......