|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
12.3.2010 21:32:51   
majana79
joj, sem pozabila povedat

poštar je danes pršou ob 3!!!! in je prinesel od vseh treh vrtcev vloge... moram jutri na pošto

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
12.3.2010 21:33:10   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

aha, dons ledenko meče user posted image

petra-never ending storyuser posted image , petek je, fuzbal, upam da si zadost jezna da nauš šla kopalnico pucatuser posted image

Eh Petra... sej me razumeš... včasih je drug dan prec boljš. Ko je šel je rekel, da gremo jutri ob 9, najkasneje ob pol 10  od doma... v Celovc zapravljat... ker nej mu bo hudouser posted image ... jutri ga zna to drago stat...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst grem (UPAM) v torek končno do ikee.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
12.3.2010 21:33:16   
petra a
petra-si že kej boljša?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
12.3.2010 21:34:46   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

majana, jaz dam fiziološko v brizgo 20 ml in mu s tem pucam. naučil se je že tudi ven pihnit. z aspiratorjem mu pa samo, če imabolj gost smrkelj, če je redek (oz. če nima ravno polnega nosu), mu samo s fiziološko, ene 3x po 10 ml v vsako nosnico.

hvala, bom še tako probala

ma zdej je že več k 10 dni prehlajen in vsakič celo goščo ven potegnem, tako da najprej namočim, potem pa sesam

upam da tole kmalu mine...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
12.3.2010 21:35:41   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

poštar je danes pršou ob 3!!!! in je prinesel od vseh treh vrtcev vloge... moram jutri na pošto

Meni je rekla, da bodo konc aprila poslali, ali je otrok sprejet za septembra al ne.  Me prav zanima user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
12.3.2010 21:36:48   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

petra-never ending storyuser posted image , petek je, fuzbal, upam da si zadost jezna da nauš šla kopalnico pucatuser posted image

Eh Petra... sej me razumeš... včasih je drug dan prec boljš. Ko je šel je rekel, da gremo jutri ob 9, najkasneje ob pol 10  od doma... v Celovc zapravljat... ker nej mu bo hudouser posted image ... jutri ga zna to drago stat...user posted image user posted image user posted image

jaz pa v sredo, če bo vse po sreči in ne bo gospodič dobil živčnega zloma že na Blagovici

petrazg, tako se govori user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
12.3.2010 21:36:58   
maja1488

majana, jaz dam fiziološko v brizgo 20 ml in mu s tem pucam. naučil se je že tudi ven pihnit. z aspiratorjem mu pa samo, če imabolj gost smrkelj, če je redek (oz. če nima ravno polnega nosu), mu samo s fiziološko, ene 3x po 10 ml v vsako nosnico.

hvala, bom še tako probala

ma zdej je že več k 10 dni prehlajen in vsakič celo goščo ven potegnem, tako da najprej namočim, potem pa sesam

upam da tole kmalu mine...

zarji tut samo ven teče. Pol pa kihne, pa ima smrkelj do brade. Bljak user posted image
Je dobila danes Ab za v nos, ker ima zeleno že en teden, smrka pa že en mesec.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
12.3.2010 21:37:38   
ledenka

a je kera kdaj gledala na bbc prime (no zdej je entertainment), eno oddajo, k so ženske šle pa otroke pustile moškim
mislm da je neki v stilu the day that women left al neki tazga

tko bi me mogle... pustit tamale, pa it same na dopust

si predstavljate kako bi se dobr mele? user posted image user posted image

no, si ne predstavljam, kako bo zgledalo, ko bom šla na prvo službeno pot... kar bo kmalu.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
12.3.2010 21:37:56   
maja1488

jaz pa v sredo, če bo vse po sreči in ne bo gospodič dobil živčnega zloma že na Blagovici

A nebi šla ti v gorico? Grem s tabo. Itak vedno ko grem, pol naslednji dan hočem še kej imet.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
12.3.2010 21:38:19   
HM84

Aja...sm mislila, da je za lepoto. user posted image  moj si sendvič dela, pol bo pa spet smrčal user posted image

Moj takrat na kavču spiuser posted image

Petra - user posted image user posted image user posted image Jutri ga pa kar oberiuser posted image

Nos... mi2 sva šla v torek k P, ker je kašljal pa hropel. In potem P pravi, da z njim ni nič narobe, da ima samo zamašen nos, naj mu ga dobro pucam. In sem šla v lekarno po električni aspirator za nos. Mi je žal, da ga nisem že  prej kupilauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
12.3.2010 21:38:23   
majana79

Meni je rekla, da bodo konc aprila poslali, ali je otrok sprejet za septembra al ne.  Me prav zanima user posted image

ah, mi moramo še enkrat vloge dat user posted image sploh ne bom komentirala kako si oni ZUP razlagajo... škoda besed

sej bote dobil.... mi bomo po moje šele junija

to šivilja bolj ve, kako mislijo letos hitro odločat in pošiljat odločbe

ful me ma, da bi pisala na MOL, da zakaj to ne delajo pri njih kar se vpisa tiče... jim takoj postavim oddelek gor

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
12.3.2010 21:38:38   
maja1488

a je kera kdaj gledala na bbc prime (no zdej je entertainment), eno oddajo, k so ženske šle pa otroke pustile moškim

no, si ne predstavljam, kako bo zgledalo, ko bom šla na prvo službeno pot... kar bo kmalu.

user posted image user posted image user posted image  24/7 varuška mogoče user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
12.3.2010 21:38:41   
Tanja_
Uf, sej me sam 5 minut ni blo...

Skratka petra ti se kar spihej tukaj smo zato, da nam poveš.Jutri mu pa pokaž vetrauser posted image

tadruga petra-jaz bi tud šla nekam sama, ker je njemu vse tok u izi, kar delam ko sem doma. Kaj pa je to pospravit, preilo oprat, zlikat, skuhat, otroku nos pucat, ga uspavat-halo piece of cake. A da mora on kej-je tko k je majan rekla, jaz mu jo moram obleč, da gre z njo ven.
In zato mislim, da je bolje, da nikamor ne grem sama, ker bom domov prišla in še14 dni za njim pucala. Boljš da redno vzdržujem kolikortoliko red, pa si mislim svoje.

ledenka kako te razumem z dopustom. Pa šele maja imamo rezerviranouser posted image Aja, pomočnike imaš pa dobre. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
12.3.2010 21:39:13   
lake
Sm jst vedla da morm pridt ko pomočnike gor dajete.

icer se pa bled pa Tenerifi ne morjo primerjat. Jst bi šla raj na Tenerife.

Majana Ja še vedno sm užaljena, pa sm kr spakirala. user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
12.3.2010 21:39:20   
majana79

a greš že v službo? sej je šele marec, dej mormo še kej vozičkat

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
12.3.2010 21:40:43   
petrazg

petra-si že kej boljša?

Ja, Lekadol je opravil dobro svojo nalogo...user posted image Samo spodaj me tako boli, da bom zdajle še Naprosyn vzela...

Če pa misliš za deca... mi je bilo takoj lažje, ko sem ven dala...user posted image user posted image user posted image Sej mi potem razum pravi... pa kaj se sekiraš in obremenjuješ s tem, saj veš da nima smisla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
12.3.2010 21:41:27   
majana79

A nebi šla ti v gorico? Grem s tabo. Itak vedno ko grem, pol naslednji dan hočem še kej imet.

ne, žal, smo bli samo enkrat v Vilešu, pa nas je vse minilo

še zaparkiral nas je en debil, ker ne zna brat znakov kje so parkirišča za družine in je dal eno malo lanciino sranje kar zraven, češ, sej je dovolj širok boks user posted image sploh nisem mogla vrat odpret

gužva je bla pa za popiuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
12.3.2010 21:42:07   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Nos... mi2 sva šla v torek k P, ker je kašljal pa hropel. In potem P pravi, da z njim ni nič narobe, da ima samo zamašen nos, naj mu ga dobro pucam. In sem šla v lekarno po električni aspirator za nos. Mi je žal, da ga nisem že  prej kupilauser posted image

mi mamo tut električnega, no na baterije, pa je fajn, mi ni žal, čeprav je drag user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
12.3.2010 21:42:44   
maja1488
Majana...ma to si bla zihr takoj ko so odprli. Zdej ni več tko. Dej nooooooouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
12.3.2010 21:43:48   
maja1488

mi mamo tut električnega, no na baterije, pa je fajn, mi ni žal, čeprav je drag user posted image

Sem mislila, da mate vi tut baby vac. Meni je super, ein smotano mi je, ker mam že 14 dni sesalc v kopalnici. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
12.3.2010 21:44:00   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana Ja še vedno sm užaljena, pa sm kr spakirala. user posted image

user posted image user posted image

no dej do nedelje odmeri to, pa prid nazaj user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
12.3.2010 21:46:32   
majana79

Majana...ma to si bla zihr takoj ko so odprli. Zdej ni več tko. Dej nooooooouser posted image

sploh ne!!!

ne bom nč več rekla, k bo kdo reku da sem rasist user posted image (ma ne o tebi, o trgovini in obiskovalcih)

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
12.3.2010 21:47:55   
majana79

Sem mislila, da mate vi tut baby vac. Meni je super, ein smotano mi je, ker mam že 14 dni sesalc v kopalnici. 

ne, nimam baby vaca... tega sva vzela k sva mela ene bone, pa je blo pol manj

sem pa že gruntala a bi še bv kupila al ne, pa se potem nisem odločila

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
12.3.2010 21:48:09   
Tanja_

Katerega imaš to?Pa kje si ga kupila?Jaz ga moram jutri, ker se je očitno naša tud prehladila...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
12.3.2010 21:48:19   
maja1488

sploh ne!!!

ne bom nč več rekla, k bo kdo reku da sem rasist user posted image (ma ne o tebi, o trgovini in obiskovalcih)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem....lahko noč user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?