Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:32:51
|
|
|
|
majana79
|
joj, sem pozabila povedat poštar je danes pršou ob 3!!!! in je prinesel od vseh treh vrtcev vloge... moram jutri na pošto
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:33:10
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: petra a aha, dons ledenko meče petra-never ending story , petek je, fuzbal, upam da si zadost jezna da nauš šla kopalnico pucat Eh Petra... sej me razumeš... včasih je drug dan prec boljš. Ko je šel je rekel, da gremo jutri ob 9, najkasneje ob pol 10 od doma... v Celovc zapravljat... ker nej mu bo hudo ... jutri ga zna to drago stat... Jst grem (UPAM) v torek končno do ikee.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:33:16
|
|
|
|
petra a
|
petra-si že kej boljša?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:34:46
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majana, jaz dam fiziološko v brizgo 20 ml in mu s tem pucam. naučil se je že tudi ven pihnit. z aspiratorjem mu pa samo, če imabolj gost smrkelj, če je redek (oz. če nima ravno polnega nosu), mu samo s fiziološko, ene 3x po 10 ml v vsako nosnico. hvala, bom še tako probala ma zdej je že več k 10 dni prehlajen in vsakič celo goščo ven potegnem, tako da najprej namočim, potem pa sesam upam da tole kmalu mine...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:35:41
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 joj, sem pozabila povedat poštar je danes pršou ob 3!!!! in je prinesel od vseh treh vrtcev vloge... moram jutri na pošto Meni je rekla, da bodo konc aprila poslali, ali je otrok sprejet za septembra al ne. Me prav zanima
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:36:48
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: petra a aha, dons ledenko meče petra-never ending story , petek je, fuzbal, upam da si zadost jezna da nauš šla kopalnico pucat Eh Petra... sej me razumeš... včasih je drug dan prec boljš. Ko je šel je rekel, da gremo jutri ob 9, najkasneje ob pol 10 od doma... v Celovc zapravljat... ker nej mu bo hudo ... jutri ga zna to drago stat... Jst grem (UPAM) v torek končno do ikee. jaz pa v sredo, če bo vse po sreči in ne bo gospodič dobil živčnega zloma že na Blagovici petrazg, tako se govori
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:36:58
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majana, jaz dam fiziološko v brizgo 20 ml in mu s tem pucam. naučil se je že tudi ven pihnit. z aspiratorjem mu pa samo, če imabolj gost smrkelj, če je redek (oz. če nima ravno polnega nosu), mu samo s fiziološko, ene 3x po 10 ml v vsako nosnico. hvala, bom še tako probala ma zdej je že več k 10 dni prehlajen in vsakič celo goščo ven potegnem, tako da najprej namočim, potem pa sesam upam da tole kmalu mine... zarji tut samo ven teče. Pol pa kihne, pa ima smrkelj do brade. Bljak Je dobila danes Ab za v nos, ker ima zeleno že en teden, smrka pa že en mesec.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:37:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a je kera kdaj gledala na bbc prime (no zdej je entertainment), eno oddajo, k so ženske šle pa otroke pustile moškim mislm da je neki v stilu the day that women left al neki tazga tko bi me mogle... pustit tamale, pa it same na dopust si predstavljate kako bi se dobr mele? no, si ne predstavljam, kako bo zgledalo, ko bom šla na prvo službeno pot... kar bo kmalu.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:37:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: petra a aha, dons ledenko meče petra-never ending story , petek je, fuzbal, upam da si zadost jezna da nauš šla kopalnico pucat Eh Petra... sej me razumeš... včasih je drug dan prec boljš. Ko je šel je rekel, da gremo jutri ob 9, najkasneje ob pol 10 od doma... v Celovc zapravljat... ker nej mu bo hudo ... jutri ga zna to drago stat... Jst grem (UPAM) v torek končno do ikee. jaz pa v sredo, če bo vse po sreči in ne bo gospodič dobil živčnega zloma že na Blagovici petrazg, tako se govori A nebi šla ti v gorico? Grem s tabo. Itak vedno ko grem, pol naslednji dan hočem še kej imet.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:38:19
|
|
|
|
HM84
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja...sm mislila, da je za lepoto. moj si sendvič dela, pol bo pa spet smrčal Moj takrat na kavču spi Petra - Jutri ga pa kar oberi Nos... mi2 sva šla v torek k P, ker je kašljal pa hropel. In potem P pravi, da z njim ni nič narobe, da ima samo zamašen nos, naj mu ga dobro pucam. In sem šla v lekarno po električni aspirator za nos. Mi je žal, da ga nisem že prej kupila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:38:23
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 joj, sem pozabila povedat poštar je danes pršou ob 3!!!! in je prinesel od vseh treh vrtcev vloge... moram jutri na pošto Meni je rekla, da bodo konc aprila poslali, ali je otrok sprejet za septembra al ne. Me prav zanima ah, mi moramo še enkrat vloge dat sploh ne bom komentirala kako si oni ZUP razlagajo... škoda besed sej bote dobil.... mi bomo po moje šele junija to šivilja bolj ve, kako mislijo letos hitro odločat in pošiljat odločbe ful me ma, da bi pisala na MOL, da zakaj to ne delajo pri njih kar se vpisa tiče... jim takoj postavim oddelek gor
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:38:38
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a je kera kdaj gledala na bbc prime (no zdej je entertainment), eno oddajo, k so ženske šle pa otroke pustile moškim mislm da je neki v stilu the day that women left al neki tazga tko bi me mogle... pustit tamale, pa it same na dopust si predstavljate kako bi se dobr mele? no, si ne predstavljam, kako bo zgledalo, ko bom šla na prvo službeno pot... kar bo kmalu. 24/7 varuška mogoče
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:38:41
|
|
|
|
Tanja_
|
Uf, sej me sam 5 minut ni blo... Skratka petra ti se kar spihej tukaj smo zato, da nam poveš.Jutri mu pa pokaž vetra tadruga petra-jaz bi tud šla nekam sama, ker je njemu vse tok u izi, kar delam ko sem doma. Kaj pa je to pospravit, preilo oprat, zlikat, skuhat, otroku nos pucat, ga uspavat-halo piece of cake. A da mora on kej-je tko k je majan rekla, jaz mu jo moram obleč, da gre z njo ven. In zato mislim, da je bolje, da nikamor ne grem sama, ker bom domov prišla in še14 dni za njim pucala. Boljš da redno vzdržujem kolikortoliko red, pa si mislim svoje. ledenka kako te razumem z dopustom. Pa šele maja imamo rezervirano Aja, pomočnike imaš pa dobre.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:39:13
|
|
|
|
lake
|
Sm jst vedla da morm pridt ko pomočnike gor dajete. icer se pa bled pa Tenerifi ne morjo primerjat. Jst bi šla raj na Tenerife. Majana Ja še vedno sm užaljena, pa sm kr spakirala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:39:20
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a je kera kdaj gledala na bbc prime (no zdej je entertainment), eno oddajo, k so ženske šle pa otroke pustile moškim mislm da je neki v stilu the day that women left al neki tazga tko bi me mogle... pustit tamale, pa it same na dopust si predstavljate kako bi se dobr mele? no, si ne predstavljam, kako bo zgledalo, ko bom šla na prvo službeno pot... kar bo kmalu. a greš že v službo? sej je šele marec, dej mormo še kej vozičkat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:40:43
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a petra-si že kej boljša? Ja, Lekadol je opravil dobro svojo nalogo... Samo spodaj me tako boli, da bom zdajle še Naprosyn vzela... Če pa misliš za deca... mi je bilo takoj lažje, ko sem ven dala... Sej mi potem razum pravi... pa kaj se sekiraš in obremenjuješ s tem, saj veš da nima smisla...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:41:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: petra a aha, dons ledenko meče petra-never ending story , petek je, fuzbal, upam da si zadost jezna da nauš šla kopalnico pucat Eh Petra... sej me razumeš... včasih je drug dan prec boljš. Ko je šel je rekel, da gremo jutri ob 9, najkasneje ob pol 10 od doma... v Celovc zapravljat... ker nej mu bo hudo ... jutri ga zna to drago stat... Jst grem (UPAM) v torek končno do ikee. jaz pa v sredo, če bo vse po sreči in ne bo gospodič dobil živčnega zloma že na Blagovici petrazg, tako se govori A nebi šla ti v gorico? Grem s tabo. Itak vedno ko grem, pol naslednji dan hočem še kej imet. ne, žal, smo bli samo enkrat v Vilešu, pa nas je vse minilo še zaparkiral nas je en debil, ker ne zna brat znakov kje so parkirišča za družine in je dal eno malo lanciino sranje kar zraven, češ, sej je dovolj širok boks sploh nisem mogla vrat odpret gužva je bla pa za popi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:42:07
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Nos... mi2 sva šla v torek k P, ker je kašljal pa hropel. In potem P pravi, da z njim ni nič narobe, da ima samo zamašen nos, naj mu ga dobro pucam. In sem šla v lekarno po električni aspirator za nos. Mi je žal, da ga nisem že prej kupila mi mamo tut električnega, no na baterije, pa je fajn, mi ni žal, čeprav je drag
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:42:44
|
|
|
|
maja1488
|
Majana...ma to si bla zihr takoj ko so odprli. Zdej ni več tko. Dej nooooooo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:43:48
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Nos... mi2 sva šla v torek k P, ker je kašljal pa hropel. In potem P pravi, da z njim ni nič narobe, da ima samo zamašen nos, naj mu ga dobro pucam. In sem šla v lekarno po električni aspirator za nos. Mi je žal, da ga nisem že prej kupila mi mamo tut električnega, no na baterije, pa je fajn, mi ni žal, čeprav je drag Sem mislila, da mate vi tut baby vac. Meni je super, ein smotano mi je, ker mam že 14 dni sesalc v kopalnici.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:44:00
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Majana Ja še vedno sm užaljena, pa sm kr spakirala. no dej do nedelje odmeri to, pa prid nazaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:46:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Majana...ma to si bla zihr takoj ko so odprli. Zdej ni več tko. Dej nooooooo sploh ne!!! ne bom nč več rekla, k bo kdo reku da sem rasist (ma ne o tebi, o trgovini in obiskovalcih)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:47:55
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Nos... mi2 sva šla v torek k P, ker je kašljal pa hropel. In potem P pravi, da z njim ni nič narobe, da ima samo zamašen nos, naj mu ga dobro pucam. In sem šla v lekarno po električni aspirator za nos. Mi je žal, da ga nisem že prej kupila mi mamo tut električnega, no na baterije, pa je fajn, mi ni žal, čeprav je drag Sem mislila, da mate vi tut baby vac. Meni je super, ein smotano mi je, ker mam že 14 dni sesalc v kopalnici. ne, nimam baby vaca... tega sva vzela k sva mela ene bone, pa je blo pol manj sem pa že gruntala a bi še bv kupila al ne, pa se potem nisem odločila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:48:09
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Nos... mi2 sva šla v torek k P, ker je kašljal pa hropel. In potem P pravi, da z njim ni nič narobe, da ima samo zamašen nos, naj mu ga dobro pucam. In sem šla v lekarno po električni aspirator za nos. Mi je žal, da ga nisem že prej kupila mi mamo tut električnega, no na baterije, pa je fajn, mi ni žal, čeprav je drag Katerega imaš to?Pa kje si ga kupila?Jaz ga moram jutri, ker se je očitno naša tud prehladila...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 21:48:19
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Majana...ma to si bla zihr takoj ko so odprli. Zdej ni več tko. Dej nooooooo sploh ne!!! ne bom nč več rekla, k bo kdo reku da sem rasist (ma ne o tebi, o trgovini in obiskovalcih) Grem....lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?