Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 12:58:24
|
|
|
|
mama11
|
Sej nisem šla. In je še kar tiho...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 12:59:26
|
|
|
|
koala.cek
|
vneto uho. itak. AB in en teden nič vrtca. hulalaa. no, vsaj ven gremo lahko. tako da smo bili že cel dopoldan zunaj. zdaj pa spita. aleluja. a se ga čem napit ? pa golaž imam že skuhan. vse kape, šale ( no sej jih itak ne nosimo ), rokavice bodo romale stran. še nobeno zimo jih nismo nosili, razen letos in evo...cel kup sranja povzročajo. bakterije se kar prenašajo. se grem zračit in kavo pit. no bolj vlivat vase.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:00:14
|
|
|
|
mama11
|
Kasija, danes ni bilo nič z ravnateljico vrtca... je na bolniški... pa prejšnji teden je bila tudi... sicer pa še boljše, če bi me videla s tem mojim učem, bi pomislila na nasilje v družini... ko bolje premislim, mogoče bi pa potem zagotovo dobila vrtec za J.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:02:45
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mama11 prav to si želim ja,z modrim pokrovom je a ne?? +Samo v tem katalogu je ni,a imajo mogoče akcije posebej? Ne Dudi, veliki pek ima rumen pokrov, spodnji del je pa bel. Akcije imajo pa mislim da tedenske, dobi se na A4 format listu. ne bila je tud z modrim ker imata dve kolegice z modrim...edino če je bla zdej spet na voljo rumena
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:03:01
|
|
|
|
koala.cek
|
jest sem se tudi danes bala, da bo P kaj čudno gledala. je tavelik včeraj letel po dnevni sobi ( oponaša spidermana, če še ne veste ) in padel na stol, ki je bil narobe obrnjen. sem mislila, da se je preklal in da bo zadaj čisto črn. no pa smo z margarino namazali in se skoraj nič ne pozna. bi P tudi pomislila na kakšno nasilje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:04:22
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mama11 prav to si želim ja,z modrim pokrovom je a ne?? +Samo v tem katalogu je ni,a imajo mogoče akcije posebej? Ne Dudi, veliki pek ima rumen pokrov, spodnji del je pa bel. Akcije imajo pa mislim da tedenske, dobi se na A4 format listu. ne bila je tud z modrim ker imata dve kolegice z modrim...edino če je bla zdej spet na voljo rumena TW sploh ne uporabljam. sem čist starokopitna in imam kruh v vreči. kakšen dan je že dober, potem ga pa itak noben ne je. razen labodi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:05:56
|
|
|
|
Dudica1
|
tud jaz ga mam v vrečki zdej mi je pa zadost...no upam da bo kaj za dobit.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:09:05
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mama11 prav to si želim ja,z modrim pokrovom je a ne?? +Samo v tem katalogu je ni,a imajo mogoče akcije posebej? Ne Dudi, veliki pek ima rumen pokrov, spodnji del je pa bel. Akcije imajo pa mislim da tedenske, dobi se na A4 format listu. ne bila je tud z modrim ker imata dve kolegice z modrim...edino če je bla zdej spet na voljo rumena TW sploh ne uporabljam. sem čist starokopitna in imam kruh v vreči. kakšen dan je že dober, potem ga pa itak noben ne je. razen labodi. Meni pa TW definitivno izgleda bolj estetsko kot plastična vrečka... čeprav imam tudi jaz plastično vrečko, ker imamo enostavno premalo porabo kruha, da bi kupovala posodo za kruh za skoraj 40 evrov (v akciji je bil 29 evrov).
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:09:48
|
|
|
|
mama11
|
Tamala je zdaj že nekaj minut čisto tiho. Kaj me daje firbec.... a je možno, da je zaspala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:10:37
|
|
|
|
Leela
|
men je tašča kupila eno posodo za kruh od TW ene 11 let nazaj. Taka škatla s pokrovom in je super. Vse stvari, ki jih imam od TW so fajn. Sem pa skoraj vse kupila na teh akcijah.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:12:13
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Tamala je zdaj že nekaj minut čisto tiho. Kaj me daje firbec.... a je možno, da je zaspala jaz ko je tiho definitivno pogledam vsaj čez vrata kaj se dogaja, ker ponavadi to ni dober znak
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:13:19
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Tamala je zdaj že nekaj minut čisto tiho. Kaj me daje firbec.... a je možno, da je zaspala jaz ko je tiho definitivno pogledam vsaj čez vrata kaj se dogaja, ker ponavadi to ni dober znak naš ponavadi takrat serje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:14:41
|
|
|
|
Leela
|
ja kaj, če rabi pa mir, ane.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:17:23
|
|
|
|
Leela
|
zadnjič je F. zlezel zadaj za stol v dnevni. ga nisem ne slišala, ne vidla. Pulil je pa ven vtikač od babysitter. Zadnjič pa samo slišim šumenje celofana. Se je L. skril pod mizo in bonbone jedel
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:20:51
|
|
|
|
mama11
|
Preverila... seveda sem samo mislila, da sem neopazna in neslišna. Za , ki se ne plazi in ne dviga na noge, naredi presenetljiv rastur . Pa še dodatna škoda - od navdušenja, ko me je videla, me je fino uščipnila v lice... ena praska do krvi.... se super poda mojemu krvavemu in zatečenemu očesu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:21:32
|
|
|
|
mama11
|
Aja, skratka, zdaj se spet igra sama naprej... in kaj je takšna super igrača - od starejše zdravniška torba.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:30:13
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela men je tašča kupila eno posodo za kruh od TW ene 11 let nazaj. Taka škatla s pokrovom in je super. Vse stvari, ki jih imam od TW so fajn. Sem pa skoraj vse kupila na teh akcijah. mi jo imamo tudi doma že vsaj 15 let, samo ne vem zakaj v tisti nikol ne splesni kruh, v tej moji novi pa dostikrat, čeprav jo redno 'zračim' in drobtine ven mečem...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:31:35
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Tamala je zdaj že nekaj minut čisto tiho. Kaj me daje firbec.... a je možno, da je zaspala jaz ko je tiho definitivno pogledam vsaj čez vrata kaj se dogaja, ker ponavadi to ni dober znak naš ponavadi takrat serje haha naš pa konkretno opozori nase takrat, z napenjanjem al pa kakimi vetrovnimi znaki
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:32:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Preverila... seveda sem samo mislila, da sem neopazna in neslišna. Za , ki se ne plazi in ne dviga na noge, naredi presenetljiv rastur . Pa še dodatna škoda - od navdušenja, ko me je videla, me je fino uščipnila v lice... ena praska do krvi.... se super poda mojemu krvavemu in zatečenemu očesu ampak res, boljše da te ne vidi kdo iz csd al pa iz zdravstva, bodo prec klicali policijo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:38:00
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Preverila... seveda sem samo mislila, da sem neopazna in neslišna. Za , ki se ne plazi in ne dviga na noge, naredi presenetljiv rastur . Pa še dodatna škoda - od navdušenja, ko me je videla, me je fino uščipnila v lice... ena praska do krvi.... se super poda mojemu krvavemu in zatečenemu očesu ampak res, boljše da te ne vidi kdo iz csd al pa iz zdravstva, bodo prec klicali policijo Ja, vsaka peta pade po stopnicah, ne....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:39:18
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Aja, skratka, zdaj se spet igra sama naprej... in kaj je takšna super igrača - od starejše zdravniška torba. ma pust žensko, a ne vidiš da je kreativna in ubira samostojno pot ? moji mladiči bodo pa še pri 30tih mamine maze
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:41:33
|
|
|
|
šivilja
|
Evo - sem se vrnila iz bojišča. Mi je danes ena druga zobarca samo eno plombo zamenjala. Malo čudno se mu zdi, da me boli pol glave - od lica čez uho in obe čeljusti, samo se je danes tudi on počutil slabo, tako da se ni pretirano zanimal za moje bolečine. Protibolečinske tablete sem dodobra preštudirala ob dveh ponoči, pa nekako je povsod napisan samo lekadol, v skrajni sili za nalgesin. Tramal, Ketonal, Sridon in Zaldiar pa so napisani, kot da se jih ob dojenju ne sme. Trenutno je malo bolje in en lekadol malo omili bolečine, megle pa ne odpravi. Zdaj pač jemljem lekadol na 4 ure, zvečer bom vzela pa dva. Je sestra pazila H. ko sem bila pri zobarju, pa je potem še malo ostala, da sem se lahko vlegla za pol urce. Slava ji! Zdaj pa še dobri dve oz. slabe tri, pa pride oči domov!!!!!!!! Dudi - TW ful menja barve in če imaš v katalogu modro, ni releno da ni zdaj rumeno. Akcije so kakor vem mesečne in veliki pek je bil v akciji od 18.1. za 24,50€ do prodaje zalog (vprašaj, mogoče imajo še kakšnega), so pa te akcije na posebnih listih. Novega kataloga pa še ni, tako da velja še kar tisti jesen-zima.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:42:59
|
|
|
|
šivilja
|
Spet je kakala, a ne more to enkrat opravt. Naša dela to po obrokih - ene 3x na dan, mami naj pa plenice pere.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:44:11
|
|
|
|
Dudica1
|
ja jaz danes si moram nekaj vzet upam da je kakšna za kruh v akciji in vrč za sok ali vodo si bom vzela ker zmeraj poleti nosim ven za pit in je mal škoda steklenega ven nosit.Sploh zdaj pri 2 ki si bosta sama nalivala Maj spi jaz bom pa šibala v vrtec
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 12.3.2010 13:48:32
|
|
|
|
šivilja
|
SO me danes že dvakrat iz službe klicali - se bo treba it res pokazat. Pa še eno grozno novico sem izvedela, da je eno zdravnico, ki sem jo poznala zasul plaz in je umrla - naša He. je pa z njenim vnukom skupaj v vrtcu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......