|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
12.3.2010 12:58:24   
mama11
Sej nisem šla. In je še kar tiho...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
12.3.2010 12:59:26   
koala.cek
vneto uho. itak. AB in en teden nič vrtca. hulalaa. no, vsaj ven gremo lahko. tako da smo bili že cel dopoldan zunaj. zdaj pa spita. aleluja. a se ga čem napit ? pa golaž imam že skuhan.

vse kape, šale ( no sej jih itak ne nosimo ), rokavice bodo romale stran. še nobeno zimo jih nismo nosili, razen letos in evo...cel kup sranja povzročajo. bakterije se kar prenašajo.

se grem zračit in kavo pit. no bolj vlivat vase.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
12.3.2010 13:00:14   
mama11
Kasija, danes ni bilo nič z ravnateljico vrtca... je na bolniški... pa prejšnji teden je bila tudi... sicer pa še boljše, če bi me videla s tem mojim učem, bi pomislila na nasilje v družini... ko bolje premislim, mogoče bi pa potem zagotovo dobila vrtec za J. user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
12.3.2010 13:02:45   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

mama11 prav to si želim ja,z modrim pokrovom je a ne??

+Samo v tem katalogu je ni,a imajo mogoče akcije posebej?

Ne Dudi, veliki pek ima rumen pokrov, spodnji del je pa bel. Akcije imajo pa mislim da tedenske, dobi se na A4 format listu.

ne bila je tud z modrim ker imata dve kolegice z modrim...edino če je bla zdej spet na voljo rumena

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
12.3.2010 13:03:01   
koala.cek
jest sem se tudi danes bala, da bo P kaj čudno gledala. je tavelik včeraj letel po dnevni sobi ( oponaša spidermana, če še ne veste ) in padel na stol, ki je bil narobe obrnjen. user posted image sem mislila, da se je preklal in da bo zadaj čisto črn. no pa smo z margarino namazali in se skoraj nič ne pozna. bi P tudi pomislila na kakšno nasiljeuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
12.3.2010 13:04:22   
koala.cek

Ne Dudi, veliki pek ima rumen pokrov, spodnji del je pa bel. Akcije imajo pa mislim da tedenske, dobi se na A4 format listu.

ne bila je tud z modrim ker imata dve kolegice z modrim...edino če je bla zdej spet na voljo rumena

TW sploh ne uporabljam. sem čist starokopitna in imam kruh v vreči. kakšen dan je že dober, potem ga pa itak noben ne je. razen labodi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
12.3.2010 13:05:56   
Dudica1
tud jaz ga mam v vrečki zdej mi je pa zadost...no upam da bo kaj za dobit.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
12.3.2010 13:09:05   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

TW sploh ne uporabljam. sem čist starokopitna in imam kruh v vreči. kakšen dan je že dober, potem ga pa itak noben ne je. razen labodi.

Meni pa TW definitivno izgleda bolj estetsko kot plastična vrečka... čeprav imam tudi jaz plastično vrečko, ker imamo enostavno premalo porabo kruha, da bi kupovala posodo za kruh za skoraj 40 evrov (v akciji je bil 29 evrov).

Neposredna povezava do sporočila: 1383
12.3.2010 13:09:48   
mama11
Tamala je zdaj že nekaj minut čisto tiho. Kaj me daje firbec.... a je možno, da je zaspalauser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
12.3.2010 13:10:37   
Leela
men je tašča kupila eno posodo za kruh od TW ene 11 let nazaj. Taka škatla s pokrovom in je super. Vse stvari, ki jih imam od TW so fajn. Sem pa skoraj vse kupila na teh akcijah.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
12.3.2010 13:12:13   
majana79

Tamala je zdaj že nekaj minut čisto tiho. Kaj me daje firbec.... a je možno, da je zaspalauser posted image

jaz ko je tiho definitivno pogledam vsaj čez vrata kaj se dogaja, ker ponavadi to ni dober znak user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
12.3.2010 13:13:19   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

jaz ko je tiho definitivno pogledam vsaj čez vrata kaj se dogaja, ker ponavadi to ni dober znak user posted image

naš ponavadi takrat serje

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
12.3.2010 13:14:41   
Leela
ja kaj, če rabi pa mir, ane.

Neposredna povezava do sporočila: 1388
12.3.2010 13:17:23   
Leela
zadnjič je F. zlezel zadaj za stol v dnevni. ga nisem ne slišala, ne vidla. Pulil je pa ven vtikač od babysitter.
Zadnjič pa samo slišim šumenje celofana. Se je L. skril pod mizo in bonbone jedel user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
12.3.2010 13:20:51   
mama11
Preverila... seveda sem samo mislila, da sem neopazna in neslišna. Za user posted image , ki se ne plazi in ne dviga na noge, naredi presenetljiv rastur user posted image . Pa še dodatna škoda - od navdušenja, ko me je videla, me je fino uščipnila v lice... ena praska do krvi.... se super poda mojemu krvavemu in zatečenemu očesu user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
12.3.2010 13:21:32   
mama11
Aja, skratka, zdaj se spet igra sama naprej... in kaj je takšna super igrača - od starejše zdravniška torba.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
12.3.2010 13:30:13   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

men je tašča kupila eno posodo za kruh od TW ene 11 let nazaj. Taka škatla s pokrovom in je super. Vse stvari, ki jih imam od TW so fajn. Sem pa skoraj vse kupila na teh akcijah.

mi jo imamo tudi doma že vsaj 15 let, samo ne vem zakaj v tisti nikol ne splesni kruh, v tej moji novi pa dostikrat, čeprav jo redno 'zračim' in drobtine ven mečem...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
12.3.2010 13:31:35   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

naš ponavadi takrat serje

haha

naš pa konkretno opozori nase takrat, z napenjanjem al pa kakimi vetrovnimi znaki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1393
12.3.2010 13:32:15   
majana79

Preverila... seveda sem samo mislila, da sem neopazna in neslišna. Za user posted image , ki se ne plazi in ne dviga na noge, naredi presenetljiv rastur user posted image . Pa še dodatna škoda - od navdušenja, ko me je videla, me je fino uščipnila v lice... ena praska do krvi.... se super poda mojemu krvavemu in zatečenemu očesu user posted image

ampak res, boljše da te ne vidi kdo iz csd al pa iz zdravstva, bodo prec klicali policijo user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
12.3.2010 13:38:00   
mama11

ampak res, boljše da te ne vidi kdo iz csd al pa iz zdravstva, bodo prec klicali policijo user posted image

Ja, vsaka peta pade po stopnicah, ne....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
12.3.2010 13:39:18   
koala.cek

Aja, skratka, zdaj se spet igra sama naprej... in kaj je takšna super igrača - od starejše zdravniška torba.

ma pust žensko, a ne vidiš da je kreativna in ubira samostojno pot ?

moji mladiči bodo pa še pri 30tih mamine mazeuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
12.3.2010 13:41:33   
šivilja
Evo - sem se vrnila iz bojišča. Mi je danes ena druga zobarca samo eno plombo zamenjala. Malo čudno se mu zdi, da me boli pol glave - od lica čez uho in obe čeljusti, samo se je danes tudi on počutil slabo, tako da se ni pretirano zanimal za moje bolečine.
Protibolečinske tablete sem dodobra preštudirala ob dveh ponoči, pa nekako je povsod napisan samo lekadol, v skrajni sili za nalgesin. Tramal, Ketonal, Sridon in Zaldiar pa so napisani, kot da se jih ob dojenju ne sme.
Trenutno je malo bolje in en lekadol malo omili bolečine, megle pa ne odpravi. Zdaj pač jemljem lekadol na 4 ure, zvečer bom vzela pa dva.
Je sestra pazila H. ko sem bila pri zobarju, pa je potem še malo ostala, da sem se lahko vlegla za pol urce. Slava ji!
Zdaj pa še dobri dve oz. slabe tri, pa pride oči domov!!!!!!!!

Dudi - TW ful menja barve in če imaš v katalogu modro, ni releno da ni zdaj rumeno. Akcije so kakor vem mesečne in veliki pek je bil v akciji od 18.1. za 24,50€ do prodaje zalog (vprašaj, mogoče imajo še kakšnega), so pa te akcije na posebnih listih.
Novega kataloga pa še ni, tako da velja še kar tisti jesen-zima.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
12.3.2010 13:42:59   
šivilja
Spet je kakala, a ne more to enkrat opravt. Naša dela to po obrokih - ene 3x na dan, mami naj pa plenice pere.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
12.3.2010 13:44:11   
Dudica1
ja jaz danes si moram nekaj vzet upam da je kakšna za kruh v akciji in vrč za sok ali vodo si bom vzela ker zmeraj poleti nosim ven za pit in je mal škoda steklenega ven nosit.Sploh zdaj pri 2 ki si bosta sama nalivala user posted image

Maj spi jaz bom pa šibala v vrtec

Neposredna povezava do sporočila: 1399
12.3.2010 13:48:32   
šivilja
SO me danes že dvakrat iz službe klicali user posted image - se bo treba it res pokazat.

Pa še eno grozno novico sem izvedela, da je eno zdravnico, ki sem jo poznala zasul plaz in je umrla - naša He. je pa z njenim vnukom skupaj v vrtcu

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......