Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:15:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek prvih nekaj mesecev z obema, sem bila prepričana da bomo kmalu imeli še enega. mali je fajn spal, jedel, ležal, in spet spal. bilo je lagano. a sada ? no way. mogoče tam leta 2015. pa še takrat bo moral svet postati veliko lepši in prijaznejši. neprespanih noči, previjanja, dretja, pregovarjanja imam dovolj za to stoletje. včasih si prav želim biti samska. ja, sem grozna - sej vem. kar šikanirajte me čas je že bil, da se vrneš med nas! da te spreobrnemo v supeRR mamo! moja mulčka postajata vedno večja samorastnika U. se je že naučil sam nositi pleničko v koš... še prej si obriše rit , tavečji pa že gleda oglase, kje bi bil lahko za vajenca.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:17:41
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ugotavljam, da sem dejansko zares že predolgo z mulci. vse kar znam delat je previjat, kuhat, pospravljat, še bruhat sem se sedaj naučila. Vse v en glas: WELCOME, KOALCEK! WE LOVE YOU, KOALCEK! Jaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:17:57
|
|
|
|
koala.cek
|
nočem bit super mama. samo ženska. vrhunska postava. lepi nohti. dober avto. pa doma služkinjo, da mi porihta otroke in dom. mož ostane moj, da se razume.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:20:53
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek nočem bit super mama. samo ženska. vrhunska postava. lepi nohti. dober avto. pa doma služkinjo, da mi porihta otroke in dom. mož ostane moj, da se razume. No, ko boš našla recept, mi ga prooooosiiim zaupaj Lahko na zs
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:24:54
|
|
|
|
koala.cek
|
ti bom dala karte za sedež v prvi vrsti. ker bom verjetno takrat nesramno bogata ženska, ki pridiga drugim ženskam.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:28:20
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek nočem bit super mama. samo ženska. vrhunska postava. lepi nohti. dober avto. pa doma služkinjo, da mi porihta otroke in dom. mož ostane moj, da se razume. Tud jst bi vse to mela. Tko pa nohti so lepi enkrat na mesec, ko jih mam cajt zrihtat, vrhunska postava... kaj je že to?, služkinja, in my dreams, moža bi pa itak vsaka vrnila po enem dnevu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
maja, zs.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:31:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ti bom dala karte za sedež v prvi vrsti. ker bom verjetno takrat nesramno bogata ženska, ki pridiga drugim ženskam.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
meni pa ni do dobrega avtomobila, tudi za postavo mi je vseeno... če mi daste en otok, kjer je toplo, in z lepo plažo, dovolj hrane... in dostojno kolibo, ki je morebitni vihar ne podere. aja, pa kač in drugih strupnikov ne sme bit, da lahko otroci prostovoljno letajo naokrog.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:35:50
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja meni pa ni do dobrega avtomobila, tudi za postavo mi je vseeno... če mi daste en otok, kjer je toplo, in z lepo plažo, dovolj hrane... in dostojno kolibo, ki je morebitni vihar ne podere. aja, pa kač in drugih strupnikov ne sme bit, da lahko otroci prostovoljno letajo naokrog. Na lej ti njo, ona bi mela kr otok. Tok o kromnosti
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:36:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja od vrtca dobila, da izpopolnem vlogo za vpis_ tudi jaz... od prvega vrtca IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek nočem bit super mama. samo ženska. vrhunska postava. lepi nohti. dober avto. pa doma služkinjo, da mi porihta otroke in dom. mož ostane moj, da se razume. i ja bi služkinja lahk tud moža porihta... sam da mam jaz vrtnarja
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:40:38
|
|
|
|
koala.cek
|
oh ne, moža pa ne dam. komaj čakam, da gredo otroci od bajte, da bova lahko spet kaj lumpastega počela. otoka pa ne maram. bi padla v hudo depresijo, ker ne bi bilo mogoče šopingirat.
< Sporočilo je popravil koala.cek -- 11.3.2010 15:41:00 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:55:54
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja meni pa ni do dobrega avtomobila, tudi za postavo mi je vseeno... če mi daste en otok, kjer je toplo, in z lepo plažo, dovolj hrane... in dostojno kolibo, ki je morebitni vihar ne podere. aja, pa kač in drugih strupnikov ne sme bit, da lahko otroci prostovoljno letajo naokrog. dej dej... zakaj pa potem tako hujšaš Kati? otok pa... dej malo bolj skromno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
"nikoli ne bomo šli ven" "zakaj to misliš?" "a ne vidiš, da smo skoz doma" še otrok je zapadel v depresijo... ju3 gremo k mojim. obvezno. KatMat, sporoči, ko dobiš tičino, da naredimo še en ovinek!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:56:35
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek oh ne, moža pa ne dam. komaj čakam, da gredo otroci od bajte, da bova lahko spet kaj lumpastega počela. otoka pa ne maram. bi padla v hudo depresijo, ker ne bi bilo mogoče šopingirat. Ti se boš pa načakala...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 15:58:40
|
|
|
|
petrazg
|
No, gospod Luka po celem dopoldnevu tečnarjenja, še kar spi ... Bošček Anže naju pa v vrtcu čaka ...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 16:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
petrazg, če bi bila na otoku, hujšanje definitivno odpade! tukaj, v mestu, med ljudmi, pa že moram vsaj malo poskrbeti za videz, da se zlijem z okolico... pa 1 kg sem nazaj dobila, ker se ne držim diete.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 16:03:34
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja petrazg, če bi bila na otoku, hujšanje definitivno odpade! tukaj, v mestu, med ljudmi, pa že moram vsaj malo poskrbeti za videz, da se zlijem z okolico... pa 1 kg sem nazaj dobila, ker se ne držim diete. Kati te mal hecam veš, ker vem kako si pridna sedaj pri hujšanju. Skoraj ti pa ne verjamem za tisto kilco... Zato , ker jaz tudi grešim, tudi že 2x na teden se je zgodilo , da mi je cel dan propadel, pa sem vseeno zgubila 3 kg v dobrih 3 tednih...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 16:07:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A našla: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4788 Kdaj nej pridem? kar pohiti IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek oh ne, moža pa ne dam. komaj čakam, da gredo otroci od bajte, da bova lahko spet kaj lumpastega počela. otoka pa ne maram. bi padla v hudo depresijo, ker ne bi bilo mogoče šopingirat. Ti se boš pa načakala...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 16:09:12
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek oh ne, moža pa ne dam. komaj čakam, da gredo otroci od bajte, da bova lahko spet kaj lumpastega počela. otoka pa ne maram. bi padla v hudo depresijo, ker ne bi bilo mogoče šopingirat. Ti se boš pa načakala... sej zato jih pa za kakšen dan oddam otroke namreč. mož pa takrat dopust vzame
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 16:09:38
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sem vseeno zgubila 3 kg v dobrih 3 tednih... bom zdaj bolj ažurna pri hranjenju in pitju vode. pa gibanja mi manjka...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 16:10:06
|
|
|
|
maja1488
|
K.tja, petrazg....kakšno 'dieto' sta ubrali? Jst se neki trudim...ne gre mi glih, pozna pa tut ni K.tja..ZS
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 16:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, maja, sem ti kar na zs odgovorila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......