|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
11.3.2010 12:21:22   
Anonimen
od vrtca dobila, da izpopolnem vlogo za vpis_

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
11.3.2010 12:22:57   
Anonimen
lake, loto vplačat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
11.3.2010 12:25:40   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

o, si pa prva

mogoče bo pri nas tudi danes pošta, če poštar sploh pride user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
11.3.2010 12:27:51   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

o, si pa prva

mogoče bo pri nas tudi danes pošta, če poštar sploh pride user posted image

Pri nas šele pakirajo v kuverte, pride jutri ali pojutrišnjem

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
11.3.2010 12:29:18   
šivilja
Smo pa dobili nogometne superge. Nisem si mislila, da bom v življenju kdaj kaj takega kupila!user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
11.3.2010 12:31:16   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Smo pa dobili nogometne superge. Nisem si mislila, da bom v življenju kdaj kaj takega kupila!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
11.3.2010 12:32:12   
majana79

še dobro da maš nas, da te vzpodbujamo user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
11.3.2010 12:36:27   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

maja, je.eš FB, še kle se potrud dat

tebe pa nimam na FB ane? Jst sm MŠK, če me najdeš pri kateri.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
11.3.2010 12:36:56   
šivilja

A da dnar zapravljam?

Sam grde so pa še vedno

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
11.3.2010 12:38:35   
maja1488

A da dnar zapravljam?

Sam grde so pa še vedno

Sam nogometaši so pa sexi user posted image user posted image user posted image  baje

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
11.3.2010 12:39:30   
šivilja
Že pol ure sva v spalnici, da bi H. kao zaspala, pa ni veliko uspeha. Mi bo prej baterija v laptopu crknla.

To je pa eno področje, k sem ga pri vseh otrocih zafrknla - uspavanje. Pri nas ne špila v pojstelci in ga pustit, da zaspi.

Mah, bo že.

Sam da se mi ne bo tista puranja krača na šporgetu zažgala, ker pol smo pa brez kosila.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
11.3.2010 12:40:12   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A da dnar zapravljam?

Sam grde so pa še vedno

Sam nogometaši so pa sexi user posted image user posted image user posted image  baje

Veš kaj, do tam mu pa manjka še najmanj 10 let, pa raj več.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
11.3.2010 12:41:12   
šivilja
Ko je včeraj težil z igranjem šaha, mu je moj rekel, da naj se odloči a bo fuzbaler al šahist, da to dvoje pa ne gre skupaj.user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
11.3.2010 12:44:05   
šivilja
Tamala razturava po postelji in se mi reži user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
11.3.2010 12:44:24   
šivilja
pol bo pa itak spet joško hotla

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
11.3.2010 12:50:26   
Tanja_

Že pol ure sva v spalnici, da bi H. kao zaspala, pa ni veliko uspeha. Mi bo prej baterija v laptopu crknla.

To je pa eno področje, k sem ga pri vseh otrocih zafrknla - uspavanje. Pri nas ne špila v pojstelci in ga pustit, da zaspi.

Mah, bo že.

Sam da se mi ne bo tista puranja krača na šporgetu zažgala, ker pol smo pa brez kosila.

Tud ti morš bit nekje ne-perfect. Če ne ne bi mogla pri nas čvekat, k bi te kar izločleuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
11.3.2010 12:53:37   
PapuaNG
Moj pupek je pa spal dve uri in pol. Je lih pred spanjem pikiral s kavča na glavo dol user posted image Ampak ni videt, da mu je kaj hudega, že veselo maršira naokoli user posted image

A katera ve, koliko časa moram dajat antibiotik v uho malemu? Mi P ni nč rekla, na navodilih pa tut nič ne piše...

Aja, pa še tole-a si še kakšen zmajček ne mara zob umivat? Našemu komaj ščetko v usta porinem, ubistvu mu moram glavo precej na grobo držat, če hočem karkoli narest. Sam pa zelo rad daje ščetko v usta user posted image Že na splošno ne mara, da se mu kaj okoli ust dela, še kadar ga brišem po kosilu je napol borba to...sploh ne vem, kaj narest...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
11.3.2010 12:55:18   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Mah, bo že.

Tud ti morš bit nekje ne-perfect. Če ne ne bi mogla pri nas čvekat, k bi te kar izločleuser posted image

Sej pravim, da sem daleč od prfect, če bi mojega vprašale pa itak (pa po njegovo je on itak copata - jaz temu pravim enakost med spoloma user posted image )

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
11.3.2010 12:59:03   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Moj pupek je pa spal dve uri in pol. Je lih pred spanjem pikiral s kavča na glavo dol user posted image Ampak ni videt, da mu je kaj hudega, že veselo maršira naokoli user posted image

A katera ve, koliko časa moram dajat antibiotik v uho malemu? Mi P ni nč rekla, na navodilih pa tut nič ne piše...

Aja, pa še tole-a si še kakšen zmajček ne mara zob umivat? Našemu komaj ščetko v usta porinem, ubistvu mu moram glavo precej na grobo držat, če hočem karkoli narest. Sam pa zelo rad daje ščetko v usta user posted image Že na splošno ne mara, da se mu kaj okoli ust dela, še kadar ga brišem po kosilu je napol borba to...sploh ne vem, kaj narest...

Pomoje ustrajat, ker en bo mogu popustit.

Hmmmmmmm, taprava da nasvete talam, že spi na joški. Kar pomeni, da sem spet jaz popustila. Zdaj se moram pe še ven odplazit, da dokončam kosilo in ga pojem, potem pa me čaka odprava po otroke in sestanek v vrtcu.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
11.3.2010 12:59:46   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

a pa mu prav s ščetko? mi imamo od nuka tak naprstnik iz mikrofibre in lepo pusti, ker je nežno

je rekla zdravnica da je to čisto ok

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
11.3.2010 12:59:48   
šivilja
Papua - za AB bi pa jaz poklicala P

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
11.3.2010 13:01:59   
petrazg
ojojoj... a je kaj v zraku ali bo pa naš Luka zbolel... Tečen je za znoret, nič mu ne paše, ker teži skoz nekaj, nič mu ne paše se igrat, če ga nosim se odriva, je tako tako, sploh ni dobre volje (mogoče je nabral 5 minut cel dan)... Očitno mu nekaj fali. Upam, da mi ne zboli... Je pa možno, d ag zobki tako zdelujejo, a ne? Ima čisto rdeča lička, driska mi, dlesni čisto zatečene... Komaj čakam, da zaspi in da pride moj domovuser posted image

Po moje bom šla kar v šoping, ko pride moj...

Papua... Anže isto komplicira in si ne mara umivat zobkov za nič na svetu. Ampak to je od takrat, ko si jih je razbil in ga je po moje malo bolelo in sva ga pustila ene 14 dni, zdej imamo pa štalo... Luka pa koker kdaj, včasih se smeje zraven, včasih pa joče... mu pa jaz s pleničko prišem zobke...

Antibiotik... kolikor je meni znano tako dolgo, dokler ne zmanjka stekleničke, če ti ni drugače naročeno...

Šivilja... pa ne da imaš ti tudi eno napakico... kar ne morem verjet...user posted image

Maja... dej ti se pa skuliri. Da se ornk ne prehladiš...

No, zdej je mali zaspal user posted image user posted image user posted image Upam, da za vsaj 2 uri...user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
11.3.2010 13:03:15   
šivilja
Maja - boga tvoja malčica. Nisem hotla na FB pisat, samo se pri nas tudi že pozna ta dolga zima, pa slabo vreme pa konstanten stres - se že meni spuščajo lišaji okoli nosu, med obrvmi in po ušesih, moža imam pa celega v hrastah (dermatitis) že dva meseca. Rabimo en dolg dopust.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
11.3.2010 13:05:21   
Tanja_
papua pri nas je pomagalo, ko sem začela s pasto umivat. Zdej komaj čaka, da dobi ščetko v usta, pol pa ful cmoka, ker pasto je.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
11.3.2010 13:08:32   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

papua pri nas je pomagalo, ko sem začela s pasto umivat. Zdej komaj čaka, da dobi ščetko v usta, pol pa ful cmoka, ker pasto je.

Tanja katero pa uporabljaš... Pa koliko je  flora notri?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......