šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (7.3.2010 22:08:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja hvala, šivilja. meni so bile te prikolice vedno všeč. prvo sem jih videla v Telebajskih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]... in vedno bolj se mi zdi, da bo to super za nas. (predvsem do zooja in nazaj) tudi v Lj kdaj vidim kakšno. mogoče je bila to ravno vaša. gledam enosedežne pa da bi kombinirala s sedežkom na kolesu, a je verjetno dvosedežna kar najboljša rešitev. so pa nekatere tudi samo do 35 kg/mislim da bo do 45 kg kar dovolj, do 60 kg je pa že za prvošolčke, ne? Pri naši so pasovi tako, da pelješ lahko dva ali enega na sredini. SO pa moji itak bolj težkokategorniki glede kilaže, pa dostikrat se nazaj grede iz službe in vrtca ustavimo na tržnici in potem se kile hitro nabirajo in če imam 60 sem brez skrbi, čeprav dvomim da smo presegli 45. Za zoo je pa fino, ker sem dokupila tretje kolo in potem tam odklopin od kolesa in naprej uporabljam kot voziček - je notri vsa prtljaga in kakšen zelo utrujen potnik. Tako zdaj grem pa spat. Pomoje me je danes malo prepihalo, čeprav je začelo pihat šele na koncu našega izleta. Sem kar hitro končala igranje, ko je začelo briti in nas popokala domov. Po odlično prespani noči, se bomo jutri vsi prebudili sveži in zdravi.[sm=smiley1.gif] In potem sem se zbudila....
|
|
|
|