PapuaNG -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (9.3.2010 13:55:53)
|
čveke čvekaste, človek malo glavo obrne stran, pa ni šans,da vas dohiti [sm=smiley36.gif] Uglavnem, smo bili na sistematskem danes, nove mere: 79cm, 10660g, OG: 46cm. Sem malo gledala, pa nam samo petrin luka dela konkurenco [sm=jezicek.gif] Res je ko konoplja...smo dobili tudi napotnico za gastroenteorožblj (sj še rečt ne znam tega), ker še vedno poliva pa antibiotik za uho, je res nekam rdeč notri baje. Da se ne razvije kaj slabšega. Aja, so nas pa šetal dans...zgleda je bla ena nova sestra tam in so nam najprej dali samo napotnico, pa rečem še za ad3. Nakar gremo dat kri in se spomnim, da so nam pozabili dat še recept za antibiotik. In smo moral še enkrat tja čakat...mah, brezveze dve ure zgubiš, pa še skos oblačit pa slačit malega...[sm=smiley13.gif] Sem pa očitno pogruntala, kako mu v usta spravit kaj več ko dve žlici-sem včeraj namesto njegove žličke vzela noramlno vilico in je poba pridno usta odpiral. Sicer je malo več packarije, ampak važno,da gre. Kaj je razlika, sicer ne vem, očitno hoče bit tak, ko mi [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|