šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (30.3.2010 16:20:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ugotovitev št. 1: za dajanje kapljic otroku v oko rabiš 3 roke. paradoks št.1: zakaj ni problem dati karkoli v usta, prežvečiti, sprobati; pri antibiotiku, ki ima okus po jagodi, pa doživi živčni zlom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] petrazg slikce so res luštne. maja vaše manekenske tudi. majana, ko ne boš več dojila pa daj J. malo na počitnice. Zelo paše. Vidim, da imava enke probleme. Sem pa danes odkrila način dajana kapljic, ki se nam še kar obnese - H. položim na tla pred sebe, z vnetim očesom bližje meni, potem ji dam svojo nogo čez njen prsni koš in roke - nič se pritiskam dol, samo toliko, da ne opleta in potem z eno roko razprem uček z drugo pa kapljam. Še bolje pa je, če medtemK. nad njo izvaja kakšne oslarije, ker ga potem opazuje z odprtimi očniin jaz samo kapnem. AB pa delajo K. velike probleme - Ospen mu komaj uspem dat, se tako upira, trenutno ima pa Amoksiklav, mu gre pa malo lažje po grlu. So pa ti sirupi groznega okusa, najhujši pa mislim, da je Claritine. Majana - za tolažbo - He. in K. nočeta nikamor brez mene ali moža [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|