šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (30.3.2010 10:58:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Kaj ko ne smemo ven še...f.a.k. no pa skoz ga gledam in gledam kako diha in ne vem a je dobr al ne!!!Sliši se da hrope pa zakašlja pa je nekaj časa okej,pol spet... [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif] Če je po kašljanju bolje, potem je to sluz in ne bo nič narobe če gre ven. Naša tudi hrope, ko ima sluz v grlu - mi ja pa P. rekla, da bom takoj opazila razliko če hrope zaradi smrklov ali zaradi pljučk. Hb. drugega še ni bilo, tako da ne vem. Ti je pa že Lake včeraj napisala še dodatne znake - neki s trebuškom če se matra (ne vem točno), pa tista jamica za ključnico proti vratu se mu ful not potegna (vboči), če s težavo diha - madona sem napisala, da še sama ne vem kaj pomeni [sm=smiley1.gif] . K.tja - otrokom ne dajo injekcije, ker pomoje bolj boli in je bolj zoprna od samega vrtanja, ki je hitro mimo, pa v večih etapah vrta - šteje en, dva, tri pa neha, pa spet do tri in tako. Mislim, da jim ni bilo težko zdržat. Dudi... našemu se delajo luknjice pod rebri ob strani, takrat ko fejst hrope in se muči z dihanjem. Pa trebušček je bogi in ga na hitro ven in notri daje... se prav vidi ... No evo iz prakse, ker jaz samo napamet govorim kar sem prebrala (k sreči)
|
|
|
|