šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (29.3.2010 9:18:56)
|
Za vrata ne znam pomagat - tast pogosto kar odklenjeno ali odprto pusti, tako da nam tudi protivlomna ne bi nič pomagala, pa ene parkrat smo imeli že tudi ključe na zunanji strani vrat celo noč. Naša noč je bila zelo luknjasta - tokrat po K. zaslugi, ker ga strašno boli zob. Zdajle je sicer v šoli, ker ziobarca začne šele ob 12.30, ga takrat peljem - pomoje bo ruvala, ker je že prejšnmjič rekla, da ne ve če bo lahko popravla. Je dala zdravilo pa cement, pa je očitno vse ven padlo in zdaj ga boli in ima zatečeno. Revež. H. uček je vedno slabši, tako kot sem predvidela, tako da jo bom še enkrat peljala (kot sem predvidila), jasno začne P delat šele ob 12.45. He. sem danes obdržala doma ker dobimo obiske za kosilo (sestrično z družino), tako da imam pestro - ko bodo obiski me sploh ne bo doma, ker bom pri zobarju. Jih bo tast notri spustil, kjer bo čakalo kosilo in pa He. za čuvat. Pa še k odvetniku sem naročena popoldan zaradi nekih zastarelih družinskih zadev. Skratka dolgčas mi ne bo. Aja, ko sem K. peljala v šolo sem stransko ogledalo zapela ob nabiralnik in ga obrnila okrog - zlomilo se k sreči ni nič , se je pa slen, pa jasno mi ga ni uspelo prav sestavit, tako da bom mogla možu povedat, drugače bi kar zamolčala.
|
|
|
|