|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
27.3.2010 19:45:06   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Tubby, kar pusti ga. Če je tako surlo potegnil je brezveze da ga drezašuser posted image  

podpis....če boš drezala bo to vzel tko, kot da nisi resno mislila. Deci pač....vsaj moj to tko vzame.

Grozni dnevi so...po mojm spet luna dela. Je bla že prejšnji teden močna, zgleda da bo ta tut.

da ne boste pozabile ure zamenjat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
27.3.2010 19:46:26   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

lake, tvoj je programer, naši so sistemci... čist 2 različni kasti user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Itak

Moj bi se definitivno strinjal user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
27.3.2010 19:53:03   
Tanja_
Jaz tud mislim, da nas luna trka. Mi imamo tudi napeto....Pa nimam energije se s tem ubadat-sem še zdej slaba. Dons sm prvič jedla kosilo-pa me spet tišči.

flaska kaj ti je dala za ene tablete?Da si jih bom šla še jaz iskat, če en bo bolš.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
27.3.2010 19:53:49   
šivilja
Ne si domišljat, da so samo računalničarji lahko taki - pomemben je Y kromosom.

Tubby user posted image user posted image user posted image user posted image - a vi še skupaj s taščo živite?? Ma te slabo zaprte skrinje so res en hudič.

Samo danes mora biti nekaj v zraku - midva se sicer nisva skregala, je bil v bistve kar v redu dan, samo mene so na koncu koncev ti nepremičninski oglasi totalno zadeprimiral.Mislim kurnike prodajajo za take denarje, k bi bili iz zlata. Pa kje naj to našparam, če na koncu meseca nič ne ostane. In pol sem šla razmišljat kje zginja denar - kadimo ne, pijemo ne, sokov ne kupujemo, zunaj ne jemo, kozmetike praktično ne kupujem, ne hodim k frizerju ali kozmetičarki, obleke si kupim izredno redko, pri hrani ne razmetavamo.... kje naj šparam user posted image user posted image user posted image Edini luksuz je čistilka enkrat mesečno in popravljanje zob v zadnjem času.
Zdaj bom šla prav delat analizo stroškov za zadnje tri mesece, da vidim koliko imamo fiksnih stroškov in koliko za kaj porabimo, da probam odkrit višek. Mislim, kako naj vzamem kredit, če nič ne ostane. Edino če začnemo živeti ob kruhu in vodi. Meni ni jasno kako preživijo tisti s še nižjimi dohodki.
Da ne govorim o tem da po merilih za plačilo vrtca smo pa skoraj med najbogatejšimi, otroški dodatek je pa skoraj žalitev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da je vsaj kaj dobrega na TV, da vsaj nekaj časa ne razmišljam o tem, ker vem, da bom itak celo noč.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 27.3.2010 19:56:51 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
27.3.2010 20:02:55   
Anonimen
ojej, tubby user posted image user posted image user posted image  bo jutri bolje, boš videla! on premleva zase, ti si vrtiš film, jutri ali pa že danes pred spanjem pa se bosta pobotala in bosta še močnejša skupaj.
imeti družino z malimi otročki ni lahko... ne zate in ne zanj, posebej ker si še zraven ustvarjate gnezdo oz. pogoje zanj.

sem ravno danes premišljevala (ja, spet, misli kar šibajo sem in tja, jaz pa jih lovimuser posted image ), da se takrat, ko mi gre slabo, preveč ukvarjam s tem, kaj bi imela in kako do tega priti, ko pa to lovljenje prihodnosti opustim in začnem uživati sedanjost, ter v stvareh, ki sem jih dosegla... dejansko postanem srečnejša.

biti realist v teh časih je težko. si privoščim sanje: šivilja, čudovita hiška, se mi zdi da vem, katera je. veš o katerem stanovanju pa jaz trenutno sanjam (če bi ostala v Lj)?

o TEM! pritličje_z mansardo. ampak mi je cena ulala!
pa vedno bolj me (naju) vleče v Cerknico. pa nekaj se odpira v mojem domačem kraju... ah, preveč.
bom morala najprej dobiti zaposlitev z boljšo plačo, žal.

pa vseeno sem začela uživati v tem, kar imam. ni veliko, a je moje, najino, naše... in začela sem si dajati več svobode kot človeku. v Medvodah na kiosku piše nekaj takšnega zakaj bi bili drugačni, takšnih je že preveč!

zadnjič me je nečak vprašal, kje bi bila rajši_ v mestu ali tu, na podeželju. kot iz topa sem mu odvrnila, da na podeželju. pa zakaj? ker poznam vsako drevo, vsak kamen, vsak kozolec in potko... in vse kar vidim, me navdaja s spominom, kako super sem se imela tam! pa sem danes začela ugotavljati, da sem imam super tudi v mestu!

tubby_ tisto s kopeljo ni slaba ideja!
otroci so tečni, tudi mi smo bili. to je njihov privilegij.
zdravje pa_naj se bolančki pozdravijo!!! user posted image

koala.ček - super možka imaš, pa saj to veš, ne?user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
27.3.2010 20:05:31   
koala.cek
šivilja - treba je povečevati pritoke in ne zmanjševati odtokeuser posted image .

ja, tale naša država je takooo prekleto draga, da včasih resno razmišljam, da bom spremenila državljanstvouser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
27.3.2010 20:06:57   
Dudica1
tubby rukni enega če sta šla mala dva že spat 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
27.3.2010 20:08:06   
koala.cek
tubby - moški živijo na marsu, ženske na veneri. Mogoče rabi trenutek streznitve in pa se je samo ''spravil v votlino''.

vsekakor te podpiram. sploh če si mu povedala tisto kar mu gre. bolje prva zamera kot zadnja.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
27.3.2010 20:17:13   
majana79
lake, ti k si iz foha, a obstajajo kaki res nepremočljivi obliži al pa tist micropore trak, da bi lahko šel z njim tut v bazen?

Neposredna povezava do sporočila: 4359
27.3.2010 20:19:40   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Jaz tud mislim, da nas luna trka. Mi imamo tudi napeto....Pa nimam energije se s tem ubadat-sem še zdej slaba. Dons sm prvič jedla kosilo-pa me spet tišči.

flaska kaj ti je dala za ene tablete?Da si jih bom šla še jaz iskat, če en bo bolš.

user posted image user posted image

Jaz sem dobila nekaj za ustavitev driske. Pa Ranital za umiritev želodca ker me boli. Pa dietna hrana.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
27.3.2010 20:19:42   
maja1488

lake, ti k si iz foha, a obstajajo kaki res nepremočljivi obliži al pa tist micropore trak, da bi lahko šel z njim tut v bazen?

Imaš ene nepremočljive je....dobiš v DMju. Od hansaplasta. Micropore ne vem če je nepremočljiv...mislim da ne.

Aja...sorry...nism lake user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
27.3.2010 20:23:01   
lake
K.tja Zdej si me spomnila, kaj je s tisto pošto za službo, ki si jo dubla?

Majana Obstajajo, samo jih ne dobiš kar tako v lekarni, so samo na recepte.

Punce a bomo kej računalnike ugasnile čez 8 minut za eno uro. Je kao tista ura brez elektrike.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
27.3.2010 20:23:20   
majana79
a pa so 100% nepremočljivi? k ene mamo doma, pa niso N od nepremočljiv

micropore vem da ni, ampak kak tak trak v tem stilu... ene vem da majo k ti kri vzamejo, take barvne, pa ne vem a premočjo al ne...

ja res, skoz se oglašaš, no user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
27.3.2010 20:24:24   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana Obstajajo, samo jih ne dobiš kar tako v lekarni, so samo na recepte.

Punce a bomo kej računalnike ugasnile čez 8 minut za eno uro. Je kao tista ura brez elektrike.

grrr, sej sem vedla user posted image zakaj takih stvari ne morš kupt? a mi kera lahko recept napiše? user posted image

ne, sam luči... računalniki morjo goret user posted image

kaj pa naj delam eno uro? user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
27.3.2010 20:25:26   
maja1488

micropore vem da ni, ampak kak tak trak v tem stilu... ene vem da majo k ti kri vzamejo, take barvne, pa ne vem a premočjo al ne...

tisti premočijo...uni ko ti kri vzamejo.

Pa za kaj ti to rabiš? Sej se ni treba vsak dan kopat user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
27.3.2010 20:26:56   
koala.cek
jao, jutri bomo ob 5 vstali...ziher...spet bodo mulci cel teden zmešaniuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
27.3.2010 20:27:52   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

jao, jutri bomo ob 5 vstali...ziher...spet bodo mulci cel teden zmešaniuser posted image

neee...sej gre eno uro naprej. Bo že 6 user posted image user posted image

Jst ne bom nč ugašala....a češ, da se z mojim spet skregava user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4367
27.3.2010 20:29:07   
koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

neee...sej gre eno uro naprej. Bo že 6 user posted image user posted image

Jst ne bom nč ugašala....a češ, da se z mojim spet skregava user posted image

ajaaaaaa. mah sem gumpec babjiuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
27.3.2010 20:30:18   
majana79

tisti premočijo...uni ko ti kri vzamejo.

Pa za kaj ti to rabiš? Sej se ni treba vsak dan kopat user posted image

mah moj si je prst fental (moški pač), pa mamo v ponedeljek plavanje in bi rad šel

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
27.3.2010 20:30:23   
Dudica1
jaz luči tko al pa tko zdele nimam več prižgane nobene...samo TV in računalnik 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
27.3.2010 20:32:34   
lake
Sm ugasnila nepotrebne luči.

Pa res kaj naj delam eno uro, še enga otroka glih nebi mela, druzga pa v temi že ne moreš počet user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4371
27.3.2010 20:33:48   
Dudica1

Pa res kaj naj delam eno uro, še enga otroka glih nebi mela, druzga pa v temi že ne moreš počet user posted image user posted image

edino da greš spat user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
27.3.2010 20:34:20   
Dudica1
pogrešam katmat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
27.3.2010 20:34:27   
Leela
majana jaz sem dobila pri CR 100% nepremočljivi obliž za rano. Mogoče pa vseeno dobiš kaj v lekarni. Drugače pa  plavanje no-no.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
27.3.2010 20:35:30   
maja1488

Buahahahhahahaha

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......