Leela -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (25.3.2010 19:16:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Leela Kje v Ljubljani se kupi dobre čevlje z visoko peto. Dobre za nosit, da lahko v njih stojiš. Pa kakšne cene so kaj? Ledenka, tanja ??? vidve obvladata. Humanic, Bata, tudi Mass, pa potem Batič in še par trgovin v stari LJ (nasproti Julije je ena, pa nasproti čokoladnice)... meni najboljše, žal tudi najdražje ima Batič, si privoščim en par na leto [sm=smiley36.gif] ja rabim kakšne z dobrim kopitom ali kako se reče. Hvala ledenka. ce ne pejd dol v trst, tam v centru v tisti ulici ki gre od borze gor na levi strani imas enega rossinija ali rosinija pa se enega zraven, pa potem po coinu na desni strani se enega, a ja in potem, gor na vrhu tam kje je trg, na levi strani ima se en. po men so najbo ljse - kvaliteta, oblika, mehkost, zdrzljivost tele od rossinija, ampak so tut drage to je res. Ivana jaz sem v trstu mrzla. Če boš imela čas, ko prideš nazaj bi lahko na hitro skočil na izlet dol a? Ti pelješ, jaz dam za benz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Rabim čevlje, grem na poroko, tam pa dlje časa stojiš. Je pa res, da za mal denar ti noge stran padejo. Glih 300€ ne bi dala. Saj jih bom kdaj imela še v službi.
|
|
|
|