šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (9.3.2010 9:30:04)
|
Petrazg - na trgovine se pa jaz ne spoznam, sem te pa hotela vprašat kje v Celovcu je ta Adidas trgovina in če boš povedala, če se splača it. K. rabi superge (za nogomet - danes imajo prvo tekmo [sm=bravo.gif]), pa jaz bi tudi ene, pa sigurno bi se še kaj našlo. Ledenka - zobje strahotno bolijo, če ležim ali počivam, če sem pokonci je pa OK in sploh ne rabim tablet. Očitno mi ne preostane drugega, kot skozi nekaj delat [sm=zmeden.gif] Leela - ti si zadnjič spraševala za merilec za nogice , a ne? Naša predstavitev je bila prestavljena za dva tedna, zato ti nisem nič odgovorila, samo kolikor sem jaz gledala po kaalogum je samo za majhne številke, za moja večjadva že ne pride več v poštev, tako da se mi zdi uporaben samo za krajše obdobje. Fino bi bilo dobiti tisti merilec, ki ga imajo v trgovinah. Flaska - jaz svoje v takem primeru ne bi še peljala k P, saj tam lahko še kaj faše, če pa bi spet dobila vročino pa vsekakor. Tanja - večinoma imamo pižamice z nogicami, edino ena je brez in ji nič ne obujem nogavičk, pa je čisto OK Upam, da nisem česa pozabila! Ja, včeraj sem potem našla en fajn pocukran film na eni nemški televiziji (Catharine Zeta Jones), tako da sem pokurila kar nekaj inzulina. Danes bo pa treba iti ven, pa mi ni nič do tega. BRRRRRRRRRR
|
|
|
|