šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (23.3.2010 14:55:12)
|
Majana lepo da me pogrešaš - sem leteča že dva dni. Danes sem do dveh popoldan šla že trikrat od bajte. Ko sem prišla domov, se je pa vse bleščalo , ker je bila čistilka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] He. je medtem že čisto vse H. igrače razstavila po dnevni sobi, se je že problem premikat. Mojemu skozi težim, da bi šla danes v Emporium, pa nekako noče dojet.[sm=zmeden.gif] Ko sem včeri prišla iz SN (spotoma sem nabrala vse otroke, da njemu ni bilo treba) in sem ga lepo prosila, če lahko kakšno uro delam kaj svojega (npr šivam), mi je vrgu, ča nisem že zdej se zabavala. Pišuka, se mu umaknem iz stanovanja, da ima ljubi mir, pol je pa še nesramen. Je bil v trenutku zvok na maksimum pol pa izkopljen. Ma je hitro dojel, da ga je malo usral in se je lepo igral s H, tavečja dva sta se pa začuda složno igrala. Na trenutke imam res priden otroke. Torej - računi so ločeni, sva pooblaščena, stroške imava razdeljene, če komu zmanjka vzame od drugega, samo mu prej pove. Fizično pa plačilo preko Klika izvede mož, ker pač več sedi za računalnikom. Načeloma ima on hišo in avtomobile čez, jaz pa hrano otroke in obleke. Samo zdaj meni dostikrat zmanjka (za en dr... porodniška), pa potem on plača. Se je tak lep sonček naredu - sem bla z mami v mestu, samo se mi je mudilo nazaj, drugač bi še kar šetkala.
|
|
|
|