|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
19.3.2010 21:41:07   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

za nas gledam pa Tenerife user posted image moram it jutri rezervirat, predno si premisli moj user posted image

user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
19.3.2010 21:41:31   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tanja, sem se korigirala user posted image

aja, kaj je pa z vama s tvojim, a ni nekej rekel, da gresta ven žurat?

Popoldan smo bili še normalno v mestu, potem pri tašči. Naj bi šla zvečer ven-sva že imela vse urejeno z varstvom-pa se je začel ful slabo počutit, ko smo domov prišli je bruhal in zdej revež spi.

ojej user posted image upam, da ni hujšega!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
19.3.2010 21:42:28   
ledenka
skratka, petra,uživajte še za nas user posted image

grem kuhno pospravit in kavčat...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
19.3.2010 21:43:56   
Tanja_

Popoldan smo bili še normalno v mestu, potem pri tašči. Naj bi šla zvečer ven-sva že imela vse urejeno z varstvom-pa se je začel ful slabo počutit, ko smo domov prišli je bruhal in zdej revež spi.

Preveč se je najedu, če mene vprašaš. Najprej en masten sendvič v Paninoteki, potem rolado iz Leclerca, pa čez še čipsuser posted image K je takoj začel jamrat, da ga trebuh boli. Ah, ja...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
19.3.2010 21:45:49   
majana79

Preveč se je najedu, če mene vprašaš. Najprej en masten sendvič v Paninoteki, potem rolado iz Leclerca, pa čez še čipsuser posted image K je takoj začel jamrat, da ga trebuh boli. Ah, ja...

no, če je samo od tega, potem je ok

samo da ni kak smotan virus

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
19.3.2010 21:52:02   
majana79
pri nas bodo pa palčki ponoči pospravili...

NOT user posted image user posted image

grem v mižale

nočko!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
19.3.2010 21:58:54   
eelyy
Pržgem rr in itak nemorem mimo,da nebi kaj napisala in vas prebrala .T je danes zaspal brez kakršnih problemov lepo pri meni ob flaši hvala bogu vsaj eno noč.
Mi smo imeli pa danes taščo in tasta na obisku sta bila dobre volje.....kaj bi temu lahko reklauser posted image ,ponavadi jamrata in imata 100 pripomb.

Tanja: Jst sem zdej nazadnje krvavela pa je bilo krvi zelo malo taka bolj tekoča in rjav izdecek(pa se mi je skoraj posteljica odluščila),drugače mi je G. rekla da gre bolj za ss če imaš kakšne krče in veliko krvi.

Petra: Blagor sem vam,lepo se mejte.

Kati:Ja upam da vama bojo v kakšni drugi banki odobrili(midva sva se pred kakšne dve leti hotela zapufati za stanovanjski kredit in se nama sploh ni izšlo...mislim da je največ ponudila banka Koper in Sparkasse...in sva si 1 teden uzela dopusta in vse banke obigrala okoli,mela sva tok teh obračunov doma in vsega........niso nama ponudili takšno vsoto,ki sva rabila takrat in sva se odločila da bova počakala,ko sva si ušparala  zdej je šlo pa lažje).
Samo,če si nekaj želiš in imaš en cilj ga bosta sigurno uresničila in si ustvarila svoj domek?Kaj pa tukaj v Trzinu živita pri tašči ali v svojem?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
19.3.2010 22:18:33   
lake
Jst sm izpod tuša, T. ma že zamašen nos, tko da se bo pomoje kmal zbudla.

Grem v pojstlo pa kak film na PC-ju pogledat, ker mam občutek da se bomo itak skoz zbujal.

Petra Lepo se mejte, pa mirne lete, s čim manj turbulenc. Pa kej lepga nam kupi. user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
19.3.2010 22:19:59   
lake
Pa lahko noč !

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
19.3.2010 23:25:53   
ajetam*
Meni letijo dnevi mimo. Gre vse čisto prehitro, še malo pa bom v službi.
Zdaj je tako luštno, brez službenih obveznosti. Sem po cele dneve s svojim sončkom.
Smo bili danes v ZOO, je bilo seveda super luštno. Pa še letne karte sem nabavila. Samo ne vem za kaj je bila tista hiška s hrano zaprta, si je Iza zaželela kakav.

Jutri gremo na kosilo za RD od mojega očeta. Mi spet ne bo treba kuhat.

Petra UŽIVAJTE. A za nas boš tud kakšno šišo prinesla user posted image , da bomo potem zakajale svojo žalost, ker se ne bomo več tolk dobivale na pijačkah in sprehodih.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
20.3.2010 7:29:50   
Dudica1
jutro

tanja če je kri kaj rjavkasta ali karkoli drugačna ni nič paničnega,če pa je kri kot kri čist čista pa nekaj ni ok...ko sem mela jaz ss je bla kri čista,samo to valda nič zdaj ne pove...upam da je vse ok user posted image user posted image user posted image

Punce hvala vam za včeraj...za rožice...kati torta je bla fenomenalna dobra,moj jo je zdaj jedu predn je šel v službo user posted image ...še tašča jo ma dol user posted image ...
Maju ni blo itak nič je spal pol celo noč user posted image

Vreme je tužno,upam da vsaj dež ne bo da mal ven spustim to mularijo user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
20.3.2010 7:38:21   
koala.cek
dobro jutro,

uživačiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
20.3.2010 7:38:43   
koala.cek
what a nightuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
20.3.2010 7:39:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

what a nightuser posted image user posted image user posted image

kakšna?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
20.3.2010 7:55:48   
majana79
Jutro!

dudi, super, da ste se mele lepo! user posted image

kolegica k., pri nas je bila grozna user posted image

pol noči smo ga prenosili, ker je non stop jokal... aja, drugo polovico noči je pa na joški preživel

tile zobje mi gredo že na živce user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
20.3.2010 8:00:56   
koala.cek

tile zobje mi gredo že na živce user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
20.3.2010 8:23:06   
Anonimen

za nas gledam pa Tenerife user posted image moram it jutri rezervirat, predno si premisli moj user posted image

user posted image user posted image
user posted image

ledenka, a se že napravljaš?user posted image
kako toplo vam bo!user posted image  petrazg pa verjetno že hiti proti letališču... srečno pot!user posted image

mi2 bova šla v SN po avtosedežek za malega. ne more biti več v lupinici. ampak kaj bova vzela pa še vedno ne vem... pa zakaj ne moreta biti dve vrsti avtosedežev in dve barvi?user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2817
20.3.2010 8:23:42   
Anonimen
Dudica, ti pa že pokonciuser posted image user posted image  žurka včeraj uspela?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
20.3.2010 8:25:22   
Anonimen
A za nas boš tud kakšno šišo prinesla , da bomo potem zakajale svojo žalost

uff, ajetam, ... močne beseda za RRuser posted image

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
20.3.2010 8:33:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dudica, ti pa že pokonciuser posted image user posted image  žurka včeraj uspela?user posted image

jaz sm šla k kmalu ker mi je moj pisal sms da ga maj nekaj heca in sem šla,maj je pa itak spal user posted image ...ostale pa ne vem do kdaj so ble

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
20.3.2010 8:33:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

A za nas boš tud kakšno šišo prinesla , da bomo potem zakajale svojo žalost

uff, ajetam, ... močne beseda za RRuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
20.3.2010 8:49:04   
lake
Dobro jutro!

Mi smo pa še kr neki spal, glede na to da ji iz nosa teče.

Dudica A bomo vsaj kakšno slikico torte vidle? Tvoj te je pa  najbrž hotu met zase, pa ti je sms poslal, M. je bil samo za izgovor user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
20.3.2010 9:02:25   
Dudica1
ja MAJA je slikala,mi mora poslat slike da pregledam kaj je uporabnega user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
20.3.2010 9:10:57   
PapuaNG
jutro,

spali kar ok, imam v spominu, da se je samo enkrat zbudil, ko je jedel, čeprav imam občutek, da sem še ponoči neki okoli blodila. Hecno tole, da se zjutraj nič ne spomneš user posted image

Zdej se pa počasi napravim, pa šibam po opravkih, ki jih prelagam že cel teden-miler, tržnica, lekarna...mogoče še do kolegice, ki se seli na nizozemsko skočim. Škoda, ker je vreme bolj turobno...bom kar z avtom okoli kruzala. Itak sva bla ta teden pridna in sva šla štirikrat na rožnik user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
20.3.2010 9:18:45   
šivilja
me ni en dan, pa bom mela cel roman za komentirat.

Sem bla dolgo pri zobarju (nič posebnega), potem sem varuško (sestro) peljala domov, pobrala svoje otroke po mestu in šla s sestri in mamo na sprehod po PST v Kosezah. Sicer nas je skor odpihnilo, samo otroci so se zlaufali in utrudili.
Hiša je bila bomba, samo je možek že veliko pospravil, medtem ko sem bila jaz tudi pridna za računalnikom.

Zdaj uspavam našo smrkljo - H. ima popolnoma zabasan nos in temu primerno je bila noč neprespana.

Zdaj imamva pa oba toliko dela in opravkov, da bi bilo najbolje, če bi lahko otroke malo odčarla, samo še ne znava, tako da se bo treba malo menjati.

Lake - ni mi zneslo prit na torto user posted image , boš mogla še pečt.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?