twetka -> RE: II pričakujemo aprila 2010 (30.4.2010 11:46:30)
|
Heloo pupe kako ste kaj???? Nekam tiho je danes tu, zgleda vsi na sončku zuni. Js pa vedno bolj ko razmišljam, bolj sem nervozna, ne vem kaj mi je, do včeri sem bla čist ok, zdej ko je še pa 5 dni do menstre, me je pa začelo malo mučit pa skbet, ker me res skrbi a bo sploh prišla. jao sem jezna, ker sem čist pozabla vprašat v mb kaj potem naredim, če je nebo da bi jo sprožila in da se lahko naročim na pregled. Po moje bi bil čudež če bo sploh prišla sama od sebe, res sem nervozna, najraje bi zavrtela 5 dni naprej, da bi vidla kako in kaj. Pluska sploh ne pričakujem, bolj me skrbi kaj bom, ker je nebo. Ful bi pa rada hitr opravla s temi pregledi in si res želim da pride in da pokličem pa se naročim pa dam skozi potem bom bolj mirna, če bo vse ok in bom lahko šla sproščena v nove boje. Najbolj me skrbi to, da bojo rekli da počakam, da pride in ko pride se takrat naročim, to pa lahk pri meni traja tudi pol leta da bi sploh prišla sama od sebe. Razmišljam a bi začela dabroston jemat ko ga imam doma tri škatljice, da jo dobim in se potem naročim, ne vem, malo sem v dilemi. Mah, bo že naslednji petek bo že vse kristalno jasno.
|
|
|
|