agataema -> RE: II pričakujemo aprila 2010 (20.4.2010 10:23:14)
|
Witch, ne razmišljat o tem, da ne boš mogla imeti otrok. Saj vem, da se sliši oguljeno, ampak tudi psiha dela svoje. Tudi jaz sem že od večih slišala, da ko so odklopili ta baby making del in začeli spet uživati s partnerjem, je pa ratalo. Jaz vsem priporočam knjigo Pink for a girl (ne morem se spomnit slovenskega naslova, mislim, da je Bo fantek, bo punčka ali nekaj takega). Jaz sama sicer že imam otroka, ampak mi je vseeno dalo misliti, kaj bi bilo če jih ne bi mogla imeti. In v knjigi je res super prikazano, kako sta se oba zakonca potem odločila pač živeti drug za drugega in, da tudi otroci niso vse, da sta tudi onadva pomembna. Sicer jima je potem čez leta ratalo imeti otroka po naravni poti, ampak ni bilo to bistvo. Jaz za vse, ki še nimate [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] res noro želim, da vam rata in tudi nam, ki poskušamo v drugo, tretje, ali nekatere v šesto (ane anonimna bm, prav super ste) da nam spet rata. Najpomembneje pa je, da uživamo vsak dan posebej in ne razmišljamo preveč.
|
|
|
|