|
RE: ja, hudiča no! 7.3.2010 21:26:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 Od tebe sem več pričakovala Več od tega, da povem, kar mislim? Glede na to, da trdiš, da... sem optimist ... mislim, da si prevelika optimistka. čeprav vem ,da od tebe ni nič za pričakovati Ne vem, zakaj bi ti kaj pričakovala od mene - saj se ne poznava. full ne morem verjeti, da se nekdo, ki je kao tvoj prijatelj odloči za nekaj takega, kot je prenehanje kajenja pa ga nekdo skoraj v vsakem postu "tunka" Čisto nikamor je (Miške) ne tunkam, ampak kljub temu pa imam, ko in če je vprašanje postavljeno...na javnem forumu ... pravico napisati svoje mnenje. Jasno sem napisala (ne vem več, v kateri temi, ker jih je bilo veliko), da bi bilo pametno (če ne zaradi financ, pa zagotovo zaradi njenega zdravja), da neha kaditi, vendar da pač jaz osebno ne verjamem, da ji bo uspelo (kar pa sklepam po tem, kakršno sem spoznala osebno - še danes me zelo spominja name pred slabimi 5-imi leti). Če ji pa bo, pa definitivno "svaka čast" - in nikjer nisem trdila, da se zagotovo ne motim.
|
|
|