Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 6.3.2010 15:07:01
|
|
|
|
koala
|
Lepo, samo a ni tako da če dobi tri križe da je izpadel iz tekmovanja? Pa tako mimogrede (nisem brala stare teme) kako pa se je mojamura odrezala?
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 6.3.2010 15:10:04
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Lepo, samo a ni tako da če dobi tri križe da je izpadel iz tekmovanja? Pa tako mimogrede (nisem brala stare teme) kako pa se je mojamura odrezala? pa trikrat da gre naprej pač, mogoče sem se narobe izrazla sem dobila samo hitre info mislim da imajo še neko selekcijo za polfinale samo pravi da glede na komentarje pravi da ma ful dober občutek
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2010 15:17:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2010 15:26:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 6.3.2010 16:08:02
|
|
|
|
*alja*
|
Pa se da kje videt te avdicije na internetu?
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 6.3.2010 16:29:37
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* Pa se da kje videt te avdicije na internetu? ne vem še? ga bom vprašala ko se slišiva
|
|
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 6.3.2010 18:24:13
|
|
|
|
majra
|
čestitke
|
|
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 6.3.2010 19:47:05
|
|
|
|
Pia73
|
Super Shorty. Kaj pa počne. Poje? Kdaj pa se bo to kaj začelo po TV?
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 6.3.2010 20:28:47
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 Super Shorty. Kaj pa počne. Poje? Kdaj pa se bo to kaj začelo po TV? poje in igra kitaro, do predizbora še jaz nisem vedla da to počne
|
|
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 6.3.2010 20:45:02
|
|
|
|
Pia73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 Super Shorty. Kaj pa počne. Poje? Kdaj pa se bo to kaj začelo po TV? poje in igra kitaro, do predizbora še jaz nisem vedla da to počne Zanimivo, da niste vedeli. Saj nima veze, da bi mu le uspelo.
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 6.3.2010 21:45:33
|
|
|
|
TENDAI
|
Shorty RR! A je tvoj bratec Jaka? Sem šla danes s kolegico in svojo malo gledat avdicije in tale Jaka se mi je zdel fantastičen ! Mali ne samo da je talentiran, tud tak cukr je so ene pupe zraven mene čist dol padle ko so ga vidle Naju s kolegico je najbolj impresioniralo, da je bil tako zelo vljuden ! Jebo mast sem stara ) LPTadeja!
|
|
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 6.3.2010 22:12:09
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TENDAI Shorty RR! A je tvoj bratec Jaka? Sem šla danes s kolegico in svojo malo gledat avdicije in tale Jaka se mi je zdel fantastičen ! Mali ne samo da je talentiran, tud tak cukr je so ene pupe zraven mene čist dol padle ko so ga vidle Naju s kolegico je najbolj impresioniralo, da je bil tako zelo vljuden ! Jebo mast sem stara ) LPTadeja! Ja Jaka je moj "bratec" tvoje besede so mi dale krilaaa njemu pa tud k sem mu povedala!
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 6.3.2010 22:14:35 >
|
|
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 7.3.2010 7:09:38
|
|
|
|
krtačka
|
Sam res, kdaj bo tole kj po TV?
|
|
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 7.3.2010 7:10:28
|
|
|
|
krtačka
|
pa čestitke bratcu seveda
|
|
|
|
RE: Moj bratec na Slovenija ima talent!! 7.3.2010 17:44:48
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtačka pa čestitke bratcu seveda hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?