Kerensa* -> RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-) (6.3.2010 15:31:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 men pa moja nabija, da ne moremo zivet v stanovanju, ker ona cel lajf sanja, da bi imela hiso Naša jo na srečo ima, ampak na vsak način pa hoče nas spraviti v neprofitno stanovanje. Ne da se ji dopovedati, da bi bili tudi tam samo najemniki (ne lastniki) in nikakor ji ne gre v račun, da je neprofitna najemnina za primerno stanovanje samo 50€ nižja od te, ki jo plačujemo sedaj. Ampak sedaj smo na željeni lokaciji, pri neprofitnem stanovanju pa bi morali iti, kamor bi nas dali, česar pa ne jaz, ne g. Mož ne želiva. Za tistih 50€ razlike zagotovo ne. Me pa svinjsko moti, da dela takšno razliko med mojim g. Možem in med njegovo sestro. Sestra je zanjo boginja, moj g. Mož pa pi*ki dim. On je tisti, ki ima službo za nedoločen čas in takšno plačo, kakršne ona in g. Tast nimata skupaj, svakinja je pa brezposelna - ampak še vedno je pa svakinja "resna i odgovorna osoba", moj g. Mož pa... hja, on ji ničesar materialnega ne daje (svakinja pa oz. daje tisto, kar vzame svojemu partnerju, ki sedi na denarju, tako, da načeloma daje svak), zato ni kaj dosti vreden. Pa še ženo ima, ki ni milijonarka. "Kako si nisi mogao nači jedne, koja nešto ima, a ne ovaku, kakav si ti?" Isuse moj...
|
|
|
|