maja.gal -> RE: Marčevke 2010 - 4. del (7.3.2010 19:22:47)
|
ojla punce [sm=smiley1.gif] vidim, da smo pridno že na četrtem delu, me je včeraj kar na rit vrglo, ko sem to vidla [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] čveke, ni kej [sm=smiley36.gif] Sem pa prišla do zanimive ugotovitve ... očitno so vse marčevke, ki so mislile rodit rodile februarja, ker marca jih je bolj malo rodilo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ... zdej samo upam, da ne bomo me uboge reve do aprila tle gor [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, pa šalo na stran ... Danes ponoči sem imela tako zoprne bolečine v križu, da sem res mislila, da bo to to, pa ni bilo. So bile pa zato sanje toliko bolj žive ... zaradi bolečin sem sanjala, da rojevam in vse se je nekaj kompliciralo, do CR na koncu ... skratka grozne sanje. Mi je pa včeraj šinilo v glavo, da bo šlo sedaj pa res zares in da dolgo več ne bo ter da porod ni več daleč ... zajel me je tak strah, da sm kar malo težko dihala. No, pa je minilo. Iskreno se prvega poroda in bolečin sploh ne spominjam - spomnim se klistiranja in popadkov, ne pa dejanske porodne bolečine in včeraj ko sem o tem razmišljala so mi šle kar kocine pokonci. Ja, izgleda da me malo panika grabi [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], ampak saj bo, ane? Še vsaka je preživela, tudi jaz že enkrat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|