taipai -> RE: Marčevke 2010 - 4. del (23.3.2010 23:01:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneguljka1 Hola, Jaz sem še zmeraj doma, nč akcije, mali ma pa žur znotraj kar cel čas. Zanima me za Kranjsko porodnišnico, tiste ki ste tam rodile, mi lahko poveste kako je z obiski pa s prisotnostjo očeta? Bila sva na šoli za starše in je dobil potrdilo, pa me zanima kdaj se potem plača prisotnost (je treba že med porodom, po porodu?) Pa potem po rojstvu, a je on lahko zraven ko [sm=duda.gif] odpeljejo očistit in stehtat? Pa še za obiske, a je res lahko oče prisoten samo med urami obiskov ali je lahko tam več časa? Pa ob katerih urah so obiski? Vem da sem firbčna ampak sem bla samo dvakrat v življenju v porodnišnici in nimam pojma kako je s temi stvarmi [sm=smiley36.gif] Upam da si bo katera vzela minutko da mi malo razloži kako je s tem. Hvala :) Se opravicujem, ker vdiram v vašo temo. Sneguljka1: moj je bil prisoten pri porodu,plačala sem pa tisti dan, ko sem šla domov (lahk pa kšn drug dan, ko si še na oddelku). moj je šel s sestro, da so ga stehtal&umil, tam smo dobili tud prvo fotografijo našega malčka [sm=smiley36.gif] - tako da, to se da. Tut kasneje, ko si še 3h v porodni, je partner lahko zraven. Obiski pa so od 15h-17h. Jaz sem rodila dec., kjer je bilo tudi omejitev obiskov zaradi "nove gripe", tko da smo se mogl striktno drzat tega urnika. Zdej pa mislm, da lah pride vso sorodstvo, če želiš[sm=smiley36.gif] Ti pa povem, da je osebje super, krasno!!! Js sm zelo zadovoljna!” pa velik sreče!!
|
|
|
|